日本旅遊討論區2022 (21)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
https://hanami.walkerplus.com/
無頭緒不如望下D基本資料諗下去邊?再度下

係咪呢一年內去唔夠兩次日本都已經代表fail
佢叫你親自過去做手續嗰次當第二次
好似係
最近去嗰次都2019
皮已收
正確
諗住用Apple pay佢話要id card乜乜乜
都唔知佢up乜
佢應該係講ic card

Btw 唔好同佢哋講apple pay
直接講visa / master card TOUCH!
如果部機用到佢哋就識搞
但佢知我講緊apple pay
R晒頭
下次講visa算
點解東京3月尾酒店好似咁full咁既
櫻花清
廚叉係咪會Cut CTS,4月開始搵唔到有機去
有冇巴打有留意快運個寄倉行李尺寸限制
最多帶個幾多寸喼過去

去lawson幫襯找錢收左張爛既1000円請問可以點搞?
試下各類機器食唔食到佢
唔得先厚臉皮去鐵路站增值 IC Card 話唔好意思自己係遊客
黐線做乜有人負皮我

香港爛銀紙都可以存入銀行戶口,舖頭收到爛銀紙一係懶理照找續畀人,一係佢埋數要存收益返銀行嘅時候就順手搞埋㗎啦,唔通一個遊客又唔係客戶走去銀行排隊換銀紙咩...

冇迷惑到人㗎喎
oversize 畀你過到骨都係櫃檯眼殘啫。今日櫃檯眼殘唔代表聽日櫃檯眼殘。同埋上到機你肯定放到上行李架?
行李太重最多將啲重而細嘅物品袋喺褲袋,件褸著返上身都得。oversize 你點走盞?
你預咗賭,賭輸就即席課金托運冇話唔得嘅,但係個個都走去賭玩到串,遲早搞到人哋拉呎同你玩,邊啲後人個篋天生高幾CM嗰啲真係多得你唔少
係,打後果啲日子全部都係咁,所以懷疑佢係咪cut
香港銀紙 咩條金屬線未爛就唔算爛
日本有無呢樣野
黎緊去5日都係用5日pass , 青森奧入瀨/ 銀山溫泉/ 山形/ 仙台 都住一晚 每日都搬
因為我想去既景點都分佈好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞