日本旅遊討論區2022 (21)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
開24小時?

https://www.shopping-sumitomo-rd.com/haneda/spa-izumi/userguide.html

不過佢只係收平酒店住客,都要收你錢,你未必會去

即係收呢個價錢?
係。你係咪上面寫嗰兩間酒店?
個尿袋另外插囉
同埋唔收你深夜料金,你只係收呢個1600円。試下冇壞嘅都係一百蚊
夠有突,放心。最多係驚佢爛要第二個 spare 啫
咁就真係等你包膠喇,我呢啲窮撚都係市區玩到尾班車入去算

以前羽田深夜多啲鋪頭開,同凌晨展望台開放嘅時候搭過呢班,都幾鍾意呢班機
想問問各位, 4月15-20 日 如果想睇櫻花係咪東京都會有個水尾睇? 定要去東北地區? 秋田,長野岩手果d?未去過東北, 係咪東北jr pass 都夠玩?

我之前無睇過櫻花, 唔係好知個開花時期點預, 其實滿開會last 幾耐?機票都未買, 但淨係可以係呢段時間去
原來入面間餐廳都係開24小時
咁可以喺嗰度食埋早餐先上機
74Wh,除W就係充電時間,5V乘2.4A等於12W,所以你隻奶媽電由乾差到滿要6hr。
你隻火牛有24W,扣起12W仲有12W畀電話,電話嚿電好細啫,iphone最大都係16Wh左右,用盡12W就一個鐘多啲,但係你要24W分餅仔,所以你4件一次過差嘅話,全乾奶媽電差到朝早可能未滿,但都滿大半。
你可以夜晚返酒店差1件裝置同隻奶媽電先,深夜先4件裝置一齊差,咁朝早就全部餵飽。
現場買飛排得耐唔耐
UO 3月中3月尾 淩晨羽田又出現左 ‘’已客滿‘’ 既被cut 前兆

唔該巴打
精進湖全景台(パノラマ台精進湖)?
不過巴士班次要小心

利申:無上到去
係啊,睇過 tabelog 價錢唔算過份仲好似幾好食

冇咩我落返樓下買 lawson 瞓天橋底先
你睇清楚個W數買就唔怕
你帶pad/notebook先會有高要求

利申big cam買左個有PD快充, 沒有轉插
我11點到,等左10分鐘左右啦
其實人唔算多,員工動作好快
反而鋪頭多人到要等入
3月頭都有
所以我已經買咗最平嘅班次,佢夠膽就 cancel,我改到復活節最後一日夜晚返香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞