[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
不過果陣佢比我感覺係對巴塞冇咩特別愛
我一直覺得馬斯改造做中堅好晒
佢防中位真係勁撚到仆街
都係.....果時都真係堅hurt
諗住佢實擔大旗接沙維小白班做中場大師
佢黎巴果陣頭幾場打防中已經係咁食牌停賽,直到中堅傷哂搵佢替工先黎料,佢之後係阿根廷勁我覺得都多得哥帥擺佢打中堅
由11年開始每年已經諗定第時邊個替6+8,點知講到6+8+10走哂,去到今年gavi+pedro先叫似樣
法國佢兩個都係咁夾

今屆巴西其中一個死症就右路得Rap一個
泰亞高 喺拜仁踩住巴塞幾多年
馬斯係利打防中已經勁到仆街la
迪基亞唔講隻腳都唔係表現特別好咋
何況老西世盃根本唔係輸龍
有沙比拍住先勁,黎到巴之後佢用番英超踢法即刻拎牌
決賽比老迪馬屌打哂2個,基本上輸波罪人係佢2個
我地巴塞人最重情重義
fyi
泰亞高10年前走架啦仲近年
同埋唔係巴塞唔俾機會佢而賣走佢
係佢自己傷撚咗, 踢唔足場數, 買斷價由90m跌到18m先俾拜仁買斷
同埋佢自己都想過去拜仁跟哥帥
10年我覺得算近年喎
你喜啦
不過泰亞高就一定唔係冇俾機會佢上陣
最後黯然走去第二度搏一搏果隻囉
仲用緊IE同56K上網
泰亞高當年個個都屌佢老母快撚啲躝
不斷受傷 俾波質素參差 就算去到今天我都唔覺得佢有柏迪加維級數
利申:有份
fyi
泰亞高10年前走架啦仲近年
同埋唔係巴塞唔俾機會佢而賣走佢
係佢自己傷撚咗, 踢唔足場數, 買斷價由90m跌到18m先俾拜仁買斷
同埋佢自己都想過去拜仁跟哥帥
泰亞高當年高登個個都屌佢老母快撚啲躝
不斷受傷 俾波質素參差 就算去到今天我都唔覺得佢有柏迪加維級數
利申:有份屌
基馬度都唔算損失死巴狗自己想拎幾千萬回購都回購唔到

泰亞高sharp? 配合唔到隊友,係咁俾人屌佢踢高章波喎
印象中係last man 直紅
基馬度幾時值過幾千萬
泰亞高都唔SHARP唔通你個PUIG sharp咩
我都認同
thiago都係打雙防中要有人抖住個隻deep lying playmaker
打433既話,6號位佢控節奏唔強,比太多高章波,8號位推進盤扭能力又唔夠,以前打巴塞都比人話佢四不像
西班牙國家隊沙維小白退落黎之後,都爭唔贏正選位,安歷基咁偏愛巴塞體系既人都唔用佢
所以佢而家係利物浦都唔係話發揮得最好,佢發揮得最好都係拜仁比gortezka抖住個排
其實如果有睇巴塞條片 a new era 沙維原句係咁講 試諗下我地嘅中堅組合係係A4+觀 beast 只係天神打中堅都勁到癲 其實天神真心好穩 之前有車迷入嚟都講過 佢係最有potential成為世界級中堅
其實麥卡里士打點解好似無咩傳過大會想買佢 我覺得佢好勁
佢要打雙防中
唔可以打單防中
不過佢都有一定防守力
同埋長傳好
有啲遠射
點講都好, 佢係有級數喎,
哥帥走咗佢都仲係拜仁正選
去到利都越打越好

我覺得佢最大問題都係都係多傷啫
點可能拎PUIG同佢比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞