[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
代表佢唔識做人
我地影幾代主帥都含得掂
做乜taa cancelo呢d之前吹奏到上天既變唒地底泥
哥狗棄人睇得好準,史達寧係軌威左一兩場就垃圾番,仲有個垃圾廢托
巴禾算唔算睇錯人
咁佢又當初又買廢托
同埋哥狗眼光不嬲唔叫好吓話
中堅買嚟買去都係垃圾
算,不過即使果陣哥狗買到達仔我覺得都係會踢唔慣,巴禾果幾年幫手拎左幾個盃仔都ok啦
你冇睇波就收收皮
唔怪得知個個唔願走,原來巴迷容忍度咁高
蘿蔔頭alba呢d應該一早變到地底泥
cancelo只係今季失色d就已經要比人借走
more than a club
咁多蝗同朗狗混左入黎係到逞口舌之快
有錢就係任性,好似打機咁買番黎試,試唔掂就走,起碼叫賣出去仲有錢賺,依家沙維都行緊佢舊路,乜都照買左先
佢煽動埋bwa walker gundogan一齊反哥狗
柒完哥狗咪買艾達臣囉,好正路,唔掂就要退
呢啲就係冠軍相 (2)
https://lih.kg/3291686
條友同樂觀蛇一樣,成日扮哂野痴鳩其他隊,柒完就拍拍蘿柚走人
隻傻狗特登講啲鳩嘢等人抽巴水啫
哥狗反而對自己帶出黎啲青訓容忍力比較強,比著傻丹,哥狗肯定1季就踢佢走 得沙維先當佢係寶
我相信哥狗對住前幾季嘅影 都會即刻叫佢走
丹狗d甩波頻率
比著係哥狗屌死左佢好耐啦
真心唔明點解沙維咁撚鐘情於二線料球員,取消佬唔借走去幫拜回收隻踢過世界盃一場好波嘅柏華特
加度素又被人炒魷
華倫星期五對賤種前換主帥會唔會有得打呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞