[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實今季咁少失波
主要係a4同觀子 達子3個上曬身
講真沙蛇唔係排左咩奇陣
面都仲係柯屎唔出咁
估唔到我哋要爭冠了
歐聯唔撚掂,歐霸又肯定收皮,繼續J本土失波冇咩用
好快就會讓返出嚟
俾啲信心啦大哥is back
起碼有得爭西甲先啦
嗰球明明係人哋夾住佢,拉埋佢落地
記得講波佬都話eric冇犯規
佢唔止係呢一球問題
係慣性落手,原因係佢慢+矮跟/跳唔到
再咁踢佢都係要走人
或者轉型防中?
齊腳既話算穩陣啦 a4天神觀已經好撚穩
叫沙蛇打3中 拿狗唔好再433
3中既話翼衛要夠勁
偏偏巴最廢既就係兩翼兩閘
352前面丹行雲 刀rap打翼衛 打中場支配好過
軌個種買人法仲癲過我地
佢咁洗錢法 入唔返前4/歐聯冇好成績會gg
至少佢哋個ffp冇西甲咁痴線
又打賤種
FC Bayern are closing in on deal to sign João Cancelo from Manchester City on loan, as first called by The Athletic — agreement at final stages between the two clubs! 🚨🔴 #FCBayern

Manchester City are prepared to let Cancelo leave as player has already accepted Bayern.

簡水好勁喎
西班牙足總知道而家得番國家打吡有睇頭
所以點都要整多場蝗vs巴
唔係啲人去哂睇英超
第一回合唔知得唔得 傷5-6week
比派飯屌打
Welcome cancelo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞