[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
OH out咗
咁唔係賤種所有
可以祝福番佢發展好啦
Computer Error
18秒
屌你老母啦咁撚大間球會電腦都柒
一係fax機 一係電腦
財困無錢換體諒下啦
所以話半隊垃圾後備
不如升多d拉馬人上黎坐 起碼可以賭下
守福咁出我都覺有得諗 但野野推觀打閘 浪費曬
佢右閘只能搭神丹
丹可以自己搞掂 佢唔洗壓上去
Rap要佢幫手
係啦最好個個都係踢幾場就識飛啦
無計 天神太穩
咁近年有邊個青訓放走咗係好可惜, 冇俾過機會?
上面咪講咗個青訓體系會令班青訓出到去會難踢囉

Cucu未去車之前踢到幾隊強隊都想買佢嗰陣唔見你地屌佢水
基馬度走嗰陣,成個巴區哭波喪喎,而家又唔計喇?
最可惜一定係大佬,明明比佢踢多幾場就搞掂
無出既人一定係最勁
球迷諗法係咁
觀中堅都好穩 係見佢球會同國家隊都可以做替工
依家直頭都唔係替工
佢而家出道嘅話,下場同Puig一樣
尋晚利雲斬入去俾加維頂嗰球好靚 雖然係越位
如果全隊踢得順佢打右閘冇壓力係ok,見佢次次壓上去進攻玩得好開心,但對面一反擊果陣就見到佢成日都失位甩漏,好在對中堅幫佢補番,長遠黎講驚佢踢到會迷失
呢個真
我都好鍾意Thiago
不過果時最主要係佢想去跟哥帥
同埋係佢傷咗, 先至打唔夠場數
俾佢嘅機會一定唔算少
基馬度走都8年前
同埋結論嚟計
佢有勁到冇咗佢就大損失咩

Cucu都係推咗上去打翼就幾勁
打閘咪又係含能
人地thiago一出嚟就勁撚sharp啦
同Puig一樣
笑咗
之前巴塞全盛時期成日都有兩個中堅都唔係正宗中堅嘅出現 印象中馬斯查蘭奴加阿祖 song加馬斯查蘭奴

不過嗰時巴塞控制晒成場比賽 所以兩個都唔係正宗中見都冇太大所謂
事後睇
呢兩件唔走
刀仔上唔到位仲大損失
自從哥帥防中擺中堅同阿祖通天老倌成功後,每個領隊都要搞下笑證明自己有料,之後得安帥蘿蔔打右閘係算成功,依家下下買人都好似一定要人打到2個位置,好在今季啲中堅有料,如果唔係肯定沙維會好似熱身賽咁長擺fdj做中堅
之前巴塞全盛時期成日都有兩個中堅都唔係正宗中堅嘅出現 印象中馬斯查蘭奴加阿祖 song加馬斯查蘭奴

不過嗰時巴塞控制晒成場比賽 所以兩個都唔係正宗中堅都冇太大所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞