[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
佩狗最勁係死都唔比打破salary cap
話之你幾撚勁
禾地就人工亂鳩咁開反正洗球會錢 班政棍一個先都唔洗出
老將人地一年一續
禾地就只要有加泰戶口狗屎垃圾都高薪永續
本身都覺得佢俾巴用得太盡
但係黎生 gavi 都係18歲上位 打足都無事
應該真係俾班垃圾隊醫玩爛
人地以老帶新都仲執個歐聯同西甲 我地有咩資格笑鳩人 轉會更加無得比 絕對主力啱價就放 唔拖泥帶水
收到錢又可以俾新人上
阿狗冇得咁講,果陣真係講明唔比錢,靠雲爺爺一個去搞掂條球場數仲可以有錢買人而且keep到前4,真係好撚勁
真 賤種歐聯又特別有運 今年本身就冇咁幾隊 16強又對咗幾隊強隊 一個唔覺意又強運拎多個歐聯都唔定
世界盃完左之後 好多隊都跌晒 我地都係閪住贏
點止買唔到人,依家想玩到疤連約都續唔到
你地有冇睇過Camavinga雷恩時期係點踢架
我覺得佢好過隻曹敏莉
睇過highlight嗰陣成日j,覺得好撚勁
而家最驚黎生傷
我明

諗返起自己大概係12-13球季開始睇巴塞 嗰時真係好誇張 完全控制場比賽
想像唔到有人話佢係工兵
1213已經下坡緊

最癲係09-12哥蛇果段
好彩走撚咗
而家賤種冇咗胖虎暫時嚟計真係渣咗
波台不嬲都係要睇低自己隊波幾線先 邊隊都係咁 到時比人抽水冇咁柒
正如曼PO一樣話對我地多數輸可以快D出局咁解
中後場其實我地d新仔都接唒位 係差永恆的傳奇防中郁唔到
前場就由尼馬走左之後到而家都仲未搵到個似樣
吓, 咪就係唔重視青訓, 冇乜真正俾過機會同耐性
呢堆勁子先會去到第二度先至發光發熱囉
夏基美 Marcos Llorente
theo 同奧迪加特 就半制作品, 20/17歲先買入嘅有潛質後生仔
都係冇乜真正得到過重用機會就走咗

就算而家話魯爾帶蝗馬b隊好多有潛質新仔
一隊都一樣冇乜俾過機會佢地
我哋有人但冇戰術 對住啲大巴都係要收皮
得個傳字 冇咩入肉攻勢
但人地青訓隻隻都搵到錢
我地唔要嘅隻隻都解約送人
琴日先又一隻b隊解約送人
巴塞而家係差個防中 同前面冇力
其他唔算太差 最主要今季達子上曬力
d翼全部痾屎唔出
反而gavi打邊路走位 pedri/fdj比key pass 仲大威脅
gavi經常跑到空位出黎 仲要係到位個隻
其他幾隻翼得廢托做到 但廢托埋門仲廢過gavi
觀個位都要搞搞 長期踢閘唔係路
但天神又幾勁 最好就諗到方法踢3中堅試下
唔係真係浪費左 而家3隻中堅都好勁
客觀咁睇就係又冇你諗到咁悲觀
歐聯最重要幾輪又真係遇著國際賽期一次過傷哂幾個重心球員
先搞到潰敗

當然轉會唔係全部正貨
但都叫有觀迪 利雲呢啲交到功課做到重心
天神都合格有餘
最失望係Kessie(免簽)同埋 rap 啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞