[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
6 8 終於有返兩個似樣嘅繼承
最強68已在陣中,唔使繼承
Barcelona will not sign Sofyan Amrabat on #DeadlineDay. No way — Fiorentina will never accept option to buy clause, Barça can’t proceed with obligation or permanent deal. ⛔️🇲🇦 #FCB
最後得julian Araujo
安拉拔
我反而想要多隻前場多d 而家個堆試極都冇火花 丹仲要傷埋
乜都無
美職仔好似差唔多搞掂 應該得呢隻
連美職仔都簽唔到

簽唔到啊 paperwork有事
好波
估唔到我地都有fax機事件
The documents for Julian Araujo went in less than a minute late to the deadline. @tjuanmarti
Enzo 真係晒咗
如果去英超 鏝 利 阿真係更好選擇
去軌一打唔起就可以收皮
Gavi 終於肯讓出30號波衫比下季嘅美斯
西甲點注冊#30
落b隊
閪甲真係零舍多限制固步自封個垃圾政府又係全歐洲解哂封得佢重要做埋啲濕鳩PCR
姐係依家簽唔簽到個美職仔?
簽b隊應該得
即係點
@FabrizioRomano

Decision on Julián Araujo transfer to Barcelona will be made on Wednesday morning. Depends on MLS after deal signed few seconds after Deadline .

Deal fully agreed with LA Galaxy on €4m fee package, contract until June 2026.
遲咗交文件 (1分鐘內)而家上訴緊
如果簽到 新仔會入b隊
跟一隊操 沙維覺得佢夠班就可以踢下一隊比賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞