[隊波發生過什麼事]巴塞隆拿球迷討論區(478)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
人地車仔enzo條數咪又係玩財技過ffp
間間球會都咁玩嫁啦,tebas我屌你老母咩
真 間間都係分幾年比架喇
我地係過唔到西甲本身個cap 但ffp我地無問題
鏝阿就話 利分分鐘衰過軌
軌過到今次 下兩季打唔起就仆街
講緊佢哋啲新人個個都高人工簽7年以上
一蟹就仆街
屌佢老母Tebas真係玩爛西甲
西甲球會乜鳩都買唔到越嚟越廢
成個冬窗買人總額少到
西甲玩臭自己個朵,d星去曬英超,法甲
隔離賤種有錢都唔諗住簽人,我地就想簽都唔比簽
估唔到佢地中場老化都唔搶enzo
唔通真係比西甲搞怕唔敢大手筆
河床個陣唔簽就預左唔會再簽到
卡馬雲加 touchmoney 華維迪
賤種中場邊忽老化
人地就係老帶新新老交接 我地中場新帶老
除左vvd真心未夠班接班
講緊係接摩迪卻奧斯呢種傳奇級
而且全部偏工兵
呢三件一齊正選
中場無人控到球
練番黎既姐,最重要有人比佢做參考比佢學,摩迪係熱狗同賤種都唔同踢法啦
但人地唔急呢 魔笛卻老至少都踢到多一兩季 你估好似你巴傳奇名宿布斯基斯咁跑多兩步都跑唔郁咩
好事,我寧願呢個轉會窗唔好done deal都唔好再俾人覺得疤係水魚任人劏
呢幾年就係俾巴杜老母搞到人地可以用一千萬買到嘅野,疤就要俾五千萬先買到
但係上年冬窗免簽羊正撚到
真心
如果賤種 仲係重用 魔笛卻老 踢多一兩季
呢兩季都好大機會雞胸
安76講明季尾就唔玩,佢哋儲筆錢夏天比新帥直接轟落去買人,好過巴塞依家比沙維係咁買人,一炒佢,佢買班人又要清過又要買過
果邊英超 一向都鬆
我地第一叫蝗甲 第二果隻畜生雞巴斯係佩雷斯養嘅狗
你點買都買唔到摩迪卻奧斯依種級數既後生啦
中場好多時候都係練返黎
蝗攞住依3個後生既未來都係樂觀
而且蝗想簽比寧咸多過enzo
最靚仔嘅6號
笑撚咗
柒頭聯賽快啲收皮

MLS and Argentinian first division teams spent more on transfers this January window than La Liga teams.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞