原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
會唔會出門口比人夾
你又肯定?馬都拎黎做 波唔會?答啦 傻9
點解美國可以兩副牌

用蝸牛機重要cut的咩?
邊仲有得計呀家陣
咩年代呀賭場咩都防哂你啦
淨係鋪鋪重洗你都冇得計啦
係得既咁多高手全攻21 點啦仲玩大家樂
你有名有姓都會包㗎啦,係唔知個賭埸經理有無牌.好似羅扙迪尼路套《賭城風雲》咁.
一team人分錢
要搵到啱賭場
要train
根本賺唔到啲咩大錢
拎去鑽研poker好過喇
回報實高過21點
似係每星期輸咗某個數走,最後搞到要返多份洗碗還債洗到手皮都皺晒,定期浦頭還錢,終於還晒唔洗再洗碗就無問題
Shuffle tracking
8副牌從來都唔係問題
唔識仲要咁大聲
啲洗牌機設計出嚟就係防依啲野,除非你係賭聖識用特異功能
賭場會喺其他方面想辦法賺你錢,無啦啦點會趕人

數牌又係奇怪,依家賭場實際用幾多副牌你點知?數條撚
就算知道其多牌,單拖都冇可能數,成 team 人坐滿張檯有得搏
但係咁就作弊,規矩上可以趕,我都想知邊個咁大膽

呢啲吹水佬夠膽就 live 嚟表演,我一定買飛當睇魔術
每次新新年都有BJ post
但留言99%連基本原理都唔識
睇到心很累
利申:high end player
有最低派彩率,有精英大師,雞巴之星呢類馬王出賽
馬會有機會輸錢
實有機會發生
之前喊哂口話民進黨逼害,
話唔再錄詐騙系列。
上年選舉完咗就扮無嘢走返出嚟。
睇撚死佢下年又走返出嚟扮受害者,
繼續幫中共捧柯文哲(AKA台灣十一哥)上台
BLACKJACK比人搵食左咁多年都仲存在 賭場真係善堂黎
會趕人走
用幾多副牌一眼就睇到
單拖有得數
你比錢,我教你
利申:London top 10 counter
比錢你不如直接買液晶體隱形眼鏡
其實係要練到一眼睇得出52 張同50張厚度既分別
係好基本要練既野
Ace cutting 講緊係6副 deck 入面可以 cut 到隻 ace 做你 first card ,直接放 Max bet
呢啲警察叔叔會拉
以前新聞咪有條友贏馬會好多
冇black list佢仲請佢繼續賭
尼個 post 用追故睇我
已經講得比較詳細點玩

有冇人長期澳門打21點
https://lih.kg/1871824
買通天地線
收你錢係講笑
幾個 post 入面都公開教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞