原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
睇下你隔幾耐囉
你真係幾個月後先去
人地會睇下你手風點先決定做唔做野
你d星斗市民一廂情願既諗法姐 你係馬會高層做咩
賽馬都自已拎黎做莊啦 足球唔會?
澳門依家都好少21點 全部都百加樂
舉個例子
2.5 入球大, 馬會開盤1.85 / 1.85
如果兩邊注碼都平均既情況下, 馬會已經食左15% 油水
如果注碼側重曬其中一邊, 而外圍賠率有2 / 2 , 你係馬會會點做?咪就係將唔平衡個邊既注碼射曬出去, 又係食到15% 油水

咁馬會點會輸
其實8副牌算唔算到牌
見網上好多都係8副牌 跟住會cut 1半左右
用完一半就換新
根本馬會賭乜都唔會輸

馬就彩池制
波就有trader射盤

根本就立於不敗之地

佢唯一會輸, 就係冇人賭
澳門玩唔到呢啲
兩副牌輪住玩 玩完一副用第二副玩 部機就洗第一副
下round 就玩番第一副 洗第二副
食水深到咁
射唔射出去都冇所謂啦
莊家優勢太大
即使有一場半場輸少少俾你
長遠計佢一定攞得返有突

人哋外圍抽水少啲都生存到
你班連登仔駛同馬會擔心?
呢d 叫風險管理, 有得射點解唔射?
馬會要養幾多人?每年要鋪幾多草皮?係社會上有幾多野係關佢事?
你當佢只係為左生存會唔會太單純
又唔好講揾食,只係大家打法唔同姐,你買大細睇路紙都係一種打法,不過係你心甘情願咁跟一個冇+ev既打法之嘛。你某個+ev既打法,係可以做到嬴面唔夠50%都穩定地嬴錢,唔係下下都要>50%既。

技術其實花時間就可掌握,關鍵位係執行面,你要有足夠次數,要計一計同時薪先。仲有risk of ruins同埋連輸之下唔好跳掣。唔好以為好易,好多人會因為情緒而唔肯跟策略,連輸十鋪,十個有八個都會跳。

其實佢條片下面有個留言講得好清楚。補充多句如果你能夠做到以上既心理質素,技術面都搞得掂,根本唔洗係賭場度揾食,日日開機炒crypto同期指已經穩定地有錢落袋了。
我覺得果d 係受僱人士黎
你唔玩佢係唔會玩
你一玩佢就埋黎搞輸你
人地都係分享所見所聞,起撚哂鋼做乜撚

兒登真係好cls,唔怪得香港人唔鐘意同人分享
咁睇唔起賭場
明明個莊爆得 就算數牌咪最多多1-2%爆牌
唔俾我feeling或者直覺要牌
試吓 google 何大一
咁買莊囉
輕鬆
就係輸打贏要先有錢贏
Rainman 唔係真人真事黎咩6副牌
係佢贏錢又要串鳩人先俾人趕
用下腦啦 射晒出去咪只係賺油水 依家講緊馬會可能係賺成個彩池 馬都拎黎做啦 波唔會?
可能?你當馬會係賭仔?
你就真係要用下個腦啦, 呀高官
分享都睇下人地講咩 岩先順住講落去 佢無拉拉講佢親戚點點點 難聽d講9唔答8 定係你平時同人講野都係咁 人講東你講西
佢分享無問題 但係quote我做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞