原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
個個都係聽人講
邊個邊個朋友
佢地去過睇一次就唔會咁多幻想
曹達華,成份身家輸晒,傳聞後來燊哥俾咗張VIP Card佢,喺葡京任飲任食唔駛找數
我話正常賭唔會,一係就出千

你個朋友衰咩呀用個ac洗黑錢?
以前同老闆過澳門

d老闆買碼一次都買500/1000萬

依個世界真係大把有錢人輸緊大錢

好運嘅有幾個多 你贏得幾多

根本唔洗攪走你
以前貴賓廳d人日日都幾百幾十 一口都未比人趕 佢地見過就唔會咁多幻想
我有親戚玩輪盤贏到錢

以前跟佢去外國賭場,每次都見佢買係以一個number做中心,然後旁邊4個上下左右number搭住咁買

頭幾次贏我都唔覺佢有特殊技巧,後來當見佢次次都贏,每次贏左幾鋪就離場,我就忍唔住問佢點做到?點解每次贏幾千蚊要走?

佢話佢可以計到個波大約跌落邊個位,只要你eliminate 到十幾個number, 要贏錢唔難

至於唔可以贏多都係驚比賭場black list
只要馬會夠快射哂啲飛
基本上係無乜輸的可能
匯價風險係有但好少 (例如HKD轉USD/AUD/GBP)

反而好似各個大莊家尤其水位好靚好高風險嗰啲
就要在走地盤settle埋剩低的盤
走地盤size大概係賽前的5倍
嗰度會隨住比賽進行會有風險
一張台一人玩幾門一副牌咪好易數囉
嘩,有冇VIP卡咁誇張
不過,成個身家輸晒,食龍肉都無味
比人black list左未?
每日贏幾千蚊美金都好過好多人打成世工
梗係未啦,佢一個月頂多去2次,贏賭場萬鬆蚊,唔會有人發現

講時講,佢都已經贏左廿年,計起黎都係贏得幾百萬港紙, 唔係咩野大錢
一個blacklist就去下一個
大把賭場
搵食啫 唔使搵命搏
賭場有權禁止佢入場
佢敢咁贏,唔使幾日就會比人black list
其實你想表達D咩? 你親戚好勁?定係賭場比佢羸咁多錢都唔black list樓主9UP
依家最少都5副up 多數團隊埋枱即計3公率/值博率
咁都唔俾 想賺黎做生活費者
澳門賭場,有新聞有財報
我剩係聽過詹培忠 所有女人都係雞個件 贏2億
因為太陰損 所以燊哥臨尾幾年咪成個植物人咁俾屋企人玩囉
如果你成日贏好多先會
會話你係專業賭客唔歡迎你

如果你果日好細本贏勁多次, 講緊幾萬變幾百萬
佢地就會搵人跟你, 有古惑就入房仔

基本上要贏到賭場認得出你先會black list 你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞