原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
英國賭場都有泥碼?
之前澳門賭場D 貴賓廳好興叫你入錢買泥碼, 賭完重可以入返錢去戶口收息(月息 0.5 至1 厘不等, 雖則依家好多人 total loss)
有,以一個窮學生來講
我個時都幾 high roller 下
每星期每間賭場都有百幾鎊泥碼
澳門個D 我真係唔熟
但勸你唔好掂
我屬於保守嗰類人, 銀碼大/風險大嘅投資我都唔會做, 何況去賭
[quote]以前同老闆過澳門

d老闆買碼一次都買500/1000萬

依個世界真係大把有錢人輸緊大錢

好運嘅有幾個多 你贏得幾多

根本唔洗攪走你
我相信唔會故意搞人嘅
但對於呢班人來講
賭場投資咁多錢營運請人洗咁多錢
有班奇幻兵團係度四圍搵食佢覺得唔舒服好正常
如果呢班人可以帶來更多利潤佢可以當投資生意
但呢啲人明顯係搵嚟自食唔會帶利益比賭場
多幾個呢啲人只會分薄利潤
寫小咗啲野改返
巴打好似有去玩開咁
有冇話幾耐去一次?
想問下呢度有無巴打有無試過唔用count card 淨係用BS手法+ betting strategy 去玩BJ
純粹係度諗如果唔係要贏大錢 只係娛樂+賺少少 靠BS同 betting strategy 有無機會可以有水抽
我知無論你套betting strategy 幾周密都好都唔會加edge 所以想問下呢度有無巴打實踐過
巴打有咩賭規想知或者實踐?

btw以前有追你post
可能真係要過去一日
望真D規矩先
先知有冇機會估到有冇得玩
但係唔洗過來到估到實冇
反正澳門係最差
十六浦新年都有200bj
Keep 住賺少少係冇可能
娛樂+輸少少就ok
就算你在澳門搵到5050既 deal
你一條普通香港人
帶十二皮野過去
每晚總有一個negative swing ,你就算玩500 min bet 都好,都會輸唒十皮野
你玩一晚都唔難見到
尼個真係我玩咁多年既經驗
以前都有睇過下你post
依家返左香港搞咩
個莊唔係16.17點就冇得要牌?
多謝派巴分享
兩年前都係睇你啲分享先知咁多關於賭場野
不過唔好話十皮 帶一皮過去賭我都肉赤
真係純粹諗住帶啲錢同條女過大海開心下又可以策略性地玩下
睇嚟最緊要都係心態
澳門馬攪唔起係因為冇直播睇同埋冇得喺香港合法落注
莊16點要牌
莊17點唔要牌
其實就係咁簡單
呢個問題起碼問咗幾次
證明連登仔真係唔賭BJ
其實係好事
09:31 唔係已經廿點? 莊咪嬴左
但係一起你底,原來係波台馬會台柱
仲on9
咪撚賭啦仆街
Wat is 09:31 anyway
乜撚野台柱 on撚9
https://www.youtube.com/watch?v=deaAMT211_Q&ab_channel=%E5%A5%BD%E6%A3%92Bump
條片09:31呀傻鳩
原來賭波就要識埋賭啤牌 咁你咪好撚勁
Sor,冇睇條片
因為成個 post 都冇人用條片嘅內容去問我嘢
I am above that shit anyway
我咪話你唔賭啤牌係叻仔,但賭波咪仲on9 ?
可摸耳形容下09:31 講咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞