原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
睇你點 cash out
如果你個 record 係贏錢,又做埋D shady 野
任何睹埸都唔𥅽歡迎你
無諗住學 純吹水 傾下計
因為開左關去完之後見住條四眼仔玩到咁叻
仲要好輕鬆 可能賭緊老豆錢
唔好信尼D
人地可能大數 -500k
追緊數, 有rich father
唔好理人
玩下冇所謂,千祈唔好搏命
副牌玩到去有張類似書籤既時侯就會重新洗牌 唔係鋪鋪洗 佢係用幾副牌黎玩
用張書籖去 cut 牌就係其中一樣要練既野
唔識既人就以為我迷信,要搶去 cut
其實係有用
試過同其他客因為咁搶 cut card 鬧交
尼D我唔會信
Everything related to macau is on 9

賭場同MIT blackjack team 既攻防戰幾十年其實未停過
Program shuffle pattern 都係人去寫
牽涉到人就會有漏洞
方法有好多
點會真係玩到被人趕 ...
見荷官面色就好走啦

Anyway 冇錯錯 記得澳門已經Count 唔到牌
N鳩副牌入蝸牛機
真實版星爺?
同佢唔同級數 加睇到佢面部表情同神情就知道 後面有水喉 唔係普通人做到

不過眼睇某d games加某d賭法 真係好似贏機會大過你亂9咁賭 純賭運咁
尼D最 on9
老豆幾多錢都比你敗曬
好奇一問 係咪要有番咁上下天賦先學得識
自問自己唔夠料 靠賭賺錢都唔輪到我 不過LM學下野
有好多人都識 high low counting
21點電影都有教
普通加減數,小學生都識
但搵唔到錢的
你要做多D野就要track好多其他野
記憶力,眼力,用手 cut牌要求既精準度都好高
大概係咁
有睇21點電影 不過以為啲方法已經被賭場封哂
估唔到仲有咁多技術增加勝率
發明呢啲玩法既人同埋玩得叻既人都好勁
百家樂100%贏 0.95 : 1
之前咪話有個女仔拉老虎機中777,賭場就話部機有問題又話條女唔夠秤唔派錢
喂 一門牌分咁多份 點算係一門呀
一門牌分幾多份都係當一門姐
新濠鋒6副牌
早幾日去玩俾大陸佬累鳩死 唔識玩 15 16點 莊家6點照hit 輸鳩晒
利申:澳門人
有信心識玩梗係唔好同人同台 同個荷對賭算啦

人地d錢可能唔旨在 純拎個刺激感

你輸左就好肉痛想打7佢咁制
唔跟基本原理玩Bj 會輸得好快
玩大細仲輸少D
Btw ,想知澳門 local 人賭唔賭?
海立方班師奶好撚專業 好似做每日任務咁
玩曬會員拎最多分嘅項目
玩到啱啱好夠分換船飛走
如果好彩就執千幾蚊走 未見過佢地輸錢
尼D師奶擺明太多錢,唔知點洗
London 都見唔少
個個隻尾招又有隻金戒指
但我當時係窮學生,點比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞