原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
你無地位通常都係搵保安同你講
其他玩得但呢樣唔玩得
就算你cash out佢地都係黑口黑面
佢係睇啤牌背面花紋既bug,另一回事黎
可唔可以借住十蚊先
過多排再嚟過會點定第二次見到你就已經會唔畀你玩/對你唔客氣
吹你都信 作下故仔 等你d人 聽傳說咁聽 引你地去賭啫
Btw
賭波係同馬會對賭
所以馬會輸嘅風險大好多
不過馬會一般賠率低過海外莊家10-20%
如果馬會有做好風險管理射夠飛就問題唔大嘅
呢個post d人夠21歲未
佢係贏其他賭仔啫,跑馬個賠率 都唔係計你落注個下,馬會只係中間抽水都夠哂
所以咪話佢損害公眾利益
以前細個成日都聽啲長輩講,響賭場如果賭好大輸咗好多錢嗰啲,會啲職員會行埋問你使唔使開間房俾你唞吓,係免費,等你休息完再出去賭。跟住又話唔知邊個明星輸咗成條街……

我咁耐以來都係喺葡京睹過一次,頭三鋪連續輸,跟住有個人好旺,好多人跟佢,我就跟住嗰個好旺嘅人連續贏番三鋪。跟住我啲屋企人遠距離叫我走啦,我嗰陣時候真係有啲唔捨得走…..因為覺得自己**開始正在贏緊*但冇辦法我要跟大隊走原來同我哋一齊同遊另外個家庭有個人連續輸咗三鋪,佢話要即刻離開。
離開賭場嗰陣時候,覺得心情好沉重唔開心,唸點解頭我會咁樣嘅呢我同自己講一世都唔會再賭,
之後我去澳門一次都冇賭過
馬就係,波就馬會同客對賭
會block list
但野其實好on9
牌係賭場出,而家輸左話牌有事
都未質疑賭場出術反而係個賭客有問題
波 馬會 都係平衡返賠率,仲要狗會係全世界賠率最撚差,次次都比出面低水,佢最多咪射返出去,點都贏,所以你都係唔會煲得爆狗會
跌咗係地下
自己執
如果玩記牌,得返韓國可以。韓國仲係用緊舊式
馬會點會輸唧,唔好講咁遠,曼城主場和愛華頓,作客輸修咸頓,國米主場輸安坡里,呢d波大把人大注買落去,加埋d過關飛都殺數殺到笑啦
你真係弱智 唔用指紋咪排人工 講到唔用指紋就過唔到
無開名都咁多連登仔信
班兒登仔賭場都未入過就係度吹水
個d就吹水 條片明顯呃view就信到十足
我咪話射飛囉
同埋呢啲爆冷波基本上7成人買大熱都夠cover啦
反而你睇返必發指數,大熱開出先易蝕錢
所以先要射飛
同埋你留意返如果係有人場場咁買命中率又高
佢大注嘅對莊家控賠其實好大阻力
我識真係有人比馬會black list咗
唔知唔好扮四條
6萬點會唔俾你繼續賭
事比人black list又唔講 同無講野有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞