原來真係有賭場因為你嬴太多而趕你走?

821 回覆
16 Like 414 Dislike
同埋我主玩百家樂
21點娛樂玩
It’s ok
只係話玩21點會輸少啲
But it’s up to u bro , ur money , ur game
睇唔明張圖
即係話Ace+6=soft 17 我揸住soft 17點 ,dealer張牌 2 我都要hit? 我有冇理解錯

我都係單拖去多
賭嗰陣都唔多出聲
默默地贏錢
冇理解錯
因為17唔係1個 good hand
有機可加點數,又唔會爆既情況下
Never stops at soft 17
即係 soft 嘅話Ace 就當11點
Hard 就當1點?
1 more thing
2 for dealer is a strong card
3,4,5,6 are the worst
JsQsKs 點解唔split?
Split 完博中Ace 1.5 倍喎
Yes
有機爆既就係 hard
Ace+6 ,如果你hit ,下一張卡係咩都好,你都唔爆
所以係 soft
機率太低
留20點係最好
除非你知道/好肯定下1-2張卡係 ace /公仔

所以錢真係好無意義, 你運氣好賭一鋪可以嬴好多
點洗舊錢先有意義

如果你願意放自己條命上枱
Just like me
識玩
話說賭場21點係0.6%優勢嘅話 馬會角球優勢有冇10% 真係未夠21歲先至
你見馬會開盤
個情況只可以係A or B ,1/2機會既話
係1.85 對1.85左右
咁其實見到佢抽幾多水
波膽高賠率嗰啲只會抽更多
你想講你咁大個仔,終於知道馬會抽水勁過賭場?
唔怪得你
香港政府/馬會成日包裝到自己做大慈善家,成日符阿婆過馬路,做善事,起老人院乜乜乜
你直接形象都會認為佢啲game 會係比較 fair
但其實係 bullshit到1個點
我話真係未夠21歲先至局住玩馬會冇得入賭場
澳門月21歲先入得?
但係巴打你講到賭好似係人生必經階段咁
師兄賭癮好大?
又唔可以話焗住
人哋冇攞支槍指住你個頭叫你賭
無錯,舊時好嚴 係馬會某啲地方係唔俾用電話
個排就成日black list
近哩廿幾年 black list得既都係提存ac
反而你贏得多佢會寄啲限量禮品同埋馬場餐飲卷俾你
21點應該係比較易計數贏錢的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞