日本鐵道消息及旅遊情報交流區(75)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
https://sirabee.com/2016/03/02/92271/
章魚燒以前寫明唔應該喺車內食
唔知快唔快到5分鐘
你就ON9,兩星期前先食完嚟,根本就冇味
咦原來你未死㗎 做咩唔去移英女仔死咗嗰堆post逐個話人每日一篇呀
我第一次去東京搭地鐵淺草線由淺草去押上
冇睇清楚係乜野車就上,佢飛站真係嚇到我瀨屎
真係驚自己唔知搭左去邊,好彩落到車
腥港啲鐵唯一「好」係眾生平等齊齊站站停
飛站係其他地方其實好正常NY地鐵都飛啦
唔識就嚇死 識嘅就會爽死
仲有咩地鐵線可以飛站唔係站站停
5月關西加關東14日遊 預咗會買關西嘅JR pass。洗唔洗買埋東京個邊嘅JR pass,會去富士山,今次唔會去近郊。
唔駛 散買高速巴士飛就ok
都營淺草線
https://twitter.com/hanaya_aruaru/status/1618274013603856384?t=GJvjnOMD-Ygmh7idH9q-Xg&s=19
JR北海道、大雪のため、
札幌⇄旭川間
車内で6時間缶詰め、
線路内で反対方向の電車に乗り換え、
札幌駅に引き返す。

車両さんも、お客さんが不安にならないようにお声かけしてくれて、
暖かい気持ちになりました☃️☺️

雖然因管理不善
但卻會過車送客返站
cut cost嘛
因為我諗住前面7日都係關西機場落,之後京都 大阪 姬路咁挽,之後諗住第7日就搭東海道新幹線去東京 所以淨係買地鐵周遊卡?
今日坐左幾程jr west
全部預計時間都錯晒
落機後直接去京都?
挽你老母
係啊
識人坐的士智頭去津山,12000 円逃出山陰
站內外有鋪頭甚至商場時,車內就算整,個使用率唔高。款式少,價錢未必吸引,要個客行過去先賣得出。而且要考慮影響租戶收入,加上有營運成本同上落架需時,以至列車版部機本身都係特製唔同設計。
裝太少,好快賣晒。裝太多,個庫存太大。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞