[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
可能佢哋吃播真係掛機食住睇唔使用腦
https://youtu.be/ScmxBwV6TIE

又thumbnail直接閃

夫妻相
韓國興食嘢片
好開心咁
你係fans就話想睇其他嘢,但係淨係靠fans永遠唔夠view
mukbang其實冇乜嘢講淨係食,無腦可能容易啲吸引到普通user
身為容飯覺得佢唔適合做mukbang,細食又嘴刁一係唔好鋪咁多出嚟,真係得畫面好靚,成日覺得佢食唔哂觀眾睇完會唔會覺得有啲唔爽快

搭單講下成日有人話佢solarsido冇以前好睇,可能一開始係多啲新鮮啲,呢家比較似其他youtube channel會見到嘅嘢同正經咗(少少),目前嘅做法似收益會比較穩定,同埋又冇時間冇橋,咁樣平穩地做都好
有條自己煮完自己食條片相對低view,我諗食野片應該啲人係想睇佢食唔同菜式既反應,容易吸到多啲人入去睇,所以佢食唔食晒都無乜所謂

新鮮感過咗好難一直keep住個views
頭兩年衝完而家重心都放番係其他工作上
穩定咁出下片 順便宣傳下mmm 係最合適
其實佢地schedule咁full都可以keep住出片已經好勁
佢地黎緊應該chur到
之前睇過星同容都係2022 top 10最多個人schedule既韓星,真係勁忙

其實容最多views應該係part change個幾條片?
不過拍呢類型要揀歌搵人同練,唔可以成日拍
場場都想去
馬來西亞已成為成個world tour最差主辦
想捉個主辦出嚟狂屌
真心Cls 睇個演唱會姐 要玩一日 一早比個排隊number有幾難
最後點排法?
鳩等
真係鬥早去到
跟住soundcheck又排 開場又要入去企個幾鐘
排隊地獄 又熱見到啲staff仲慢慢黎就燥
好慘一定熱到出水
係咪staff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞