[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
佢根本唔撚想搞mmm啲嘢
認真嘅話點會出咁多錯
咁可能暗地收集緊證據告鳩佢
外國人應該做唔到啲乜 但起碼block 9佢account先啦 佢真係超勤力每日po
尋晚睇完blackpink就好想屌鳩爛橋
人地d手燈係現場大量
爛橋想搵錢但係最基本都唔做好
浪費曬mamamoo

大公司真係大製作,d煙花紙花唔駛錢咁放

搞得mmm+,日月好明顯唔會走
成日驚死有存貨留低咁 咁驚咪好似平時咁比人預訂咪得 開World Tour但唔事先賣 係咪以為唔會再新粉 就算舊粉啲燈都會壞啦 我個支唔知仲捱到幾多場 想整又唔知去邊整好
係咪有股份
留低都有好又唔好 咁樣第時再合體又真係易啲嘅
不過佢地自己識衡量嘅 真係太差佢地都唔會咁傻留低
起碼自由度都算大 唔多唔少都有啲話事權掛
疑似其實佢地已經大粒野
我覺得日月似唔會走
我諗佢地主要考慮新公司會唔會俾佢地繼續咁樣閃落去,佢地兩個擺明就唔會拆散簽
買一送一package
覺得好似無一間公司會一次過要哂佢地兩個
新合約條款係比佢地可以公平拍拖
我覺得可以
日月應該喺公司已經係管理層級 啲員工好似都要聽佢哋說話
rbw雖然廢同仆街,但係自由度高同音樂做得好
我諗除非佢哋有能力出嚟開公司佢哋都唔會走,見佢哋咁有野心,最終目標似係做老細
就算好似BoA咁大粒,簽咗sm都要唱埋GOT嗰啲鳩歌
Seulgi Wendy呢啲吸開女粉都要俾人屈唱silly girl
我覺得日月一係繼續留係爛橋,畢竟都開國功臣。
如果唔係就應該要自己開公司先得

大間嘅一係就成隊簽,一係就細公司簽一個主力捧。星單飛都有啲號召力,但容仙就好似冇咁大selling point
又放閃,全部女友視角
係咪有股份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞