[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
瀨屎我係睇完con升左做mic on一位
之前都係覺得illella最好聽
可能個陣完7年約要玩感性回憶路線應該都無諗住要吸新人入坑 其實本身無咩問題 我當係送比fans咁
只係之後出左mumumumuch 就覺得可惜咗首歌
呢首現場真係太好玩1,2,3 Eoi都係睇完live更中意
一聽到諗起係開場歌就好興奮killing point 都係pizza好好味同輝既貓
佢問最鍾意食咩原本諗住叫年糕其實係咪答完年糕會變左唱年糕好好食
仲有冇人記得aya段prechorus其實原本係容容solo既旋律黎
講起就嬲
mumumumuch 唔打歌都都浪費晒
爛橋又唔落力推佢地D SOLO
上次呀星SOLO SMD個邊好似先係佢公司 爛橋
aya出個陣真係勁嬲kth期待左容唱呢首好耐
的確好啱容solo
WAW原本就係紀念性質,完約前最後一次Comeback,根本冇諗過要大爆,唔係下下回歸都一定要睇成績嘅
應該點都係pizza
好可惜不過aya又真係好正嘅
Lm
但實不相暪 teaser見到容條一字眉真係好衝擊
不過佢真係好唔一般女idol
有年某頒獎禮著到成個cheetah咁好型
咁多年已經慣左有啲造型真係幾難頂 但都支持佢既
都係新嘗試
雖然獵奇左啲
頭形靚所以光頭都幾靚
但我係咁諗起武俠小說唔知邊個女角都係光頭咁
上年佢係咁花歐美厚唇妝唔知以為整容黎
習慣就好 佢開心就好 就係佢成日有d咁奇特既諗法 所以先咁可愛
馬來西亞場個網癲到 每去一步都要error幾次先得
jessie唇
有無人想要馬來西亞嗰場飛 買完先搵到個靚啲嘅位 原價放!
我企
想問下有無人去Jakarta 嗰場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞