[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
左邊兩個擺明冇手帶,點睇都唔係香港人啦
主辦自己唔理,泰木自己都冇嘈,又冇影響到其他人,使唔使咁誇張吹到去影衰香港人

https://twitter.com/leahforevher/status/1619630994667229184?s=46&t=QkEv6fnm4C4q3UNeEOfw9A
睇真啲,根本左一至三都冇手帶
泰木識play
左邊2個 右手紫色個個唔係手帶咩
紫色係Soundcheck,group photo 係藍色。
左一至三個女人全部冇手帶
人地泰木有冇做係泰木嘅事啦你確定冇影響到其他人mamamoo影多你一班人唔洗時間人地有做唔代表可以理直氣壯咁做好冇抽唔中都要夾硬加入去泰場啲staff又係on99做壞規矩仲要同你講多謝咩

日常放閃
其實你聽三手料就唔好咁多假設啦
人地咁多泰木識聽泰文專登搏矇你就話「有冇做係泰木嘅事」,香港人跟泰木行動就俾你吹到「做壞規矩」「影衰香港人」,唔知仲以為人地偷咗定搶咗你張飛搞到你冇得影

佢地咁多個staff見到咁多人冇手帶都照拉啲人上去影係真係集體失明定專登放水補償返遲到嗰個鐘?

明明可以學泰木咁個個靜靜雞大家齊齊贏,「香港人」係要玩魚蛋論你自己冇都要搞到人地冇先叫啱 。
似足啲防疫撚咁唔抵得人地冇罩要公審
希望你平時連過馬路都跟足紅綠燈號,唔好影衰香港人啦
咁守規矩,下次使唔使屌埋啲人拍片影相、偷運大炮呢?啲機就真係影響到其他人睇show喎

你自己之前咪一樣見到官方寫明「請勿影響其他觀眾觀賞」依然向到死問爛問話拍唔拍得,自己葡萄人就唔好向到吹到話影衰香港人啦大佬。
扮清高借刀公審人地之前都睇下自己個底先啦 好日唔出聲,一嚟就心地唔好想唱人
星個ig...轉頭唔通2月14出日月?
有冇人有巡迴schedule?
2月12完菲律賓場mycon,跟住ot4要4月8先去法國music bank Festival
要去HONEYMOON找數
咁有機2月中到3月中出番張
最驚又炒車,跟住班毒唯又發癲
依家起碼有兩張準備出:
MAMAMOO +
輝仔 In the Mood
仲有莎嗰隻向雪櫃冷藏緊
做咩姐想起我底?我係死問爛問呀sor我第一次睇演唱會唔識就問好正常呀,我認衰喎好過啲人咁狗夾硬影gp photo唔覺得自己有錯嘅做咩驚人唱做到咁核突唔出聲對唔住自己啦仲要做過唔止一件核突嘅事唔中咪唔中囉有咩好葡萄你覺得我係咪係囉
可能遲啲坐埋人地個位呢
如果坐咗人地個位自然有職員處理,下次見到附近舉大炮使唔使舉埋手大叫保安嚟捉走?真係
不如你直接去亞博見工啦,香港真係要搶人才
大馬咁快搶閘幫容仙慶生
仲諗緊去唔去嗰班又多個藉口去啦

https://twitter.com/moou_my/status/1620396521148780549?s=46&t=9bfYp_wFED4DLBeXBOCk4Q
唔知佢正日有無嘢搞呢 見佢Solarsido之前又叫人留言
即係去轉festival就叫world tour左?
希望破橋鳩極都識搵啲歐洲細場租嚟開下
但啲細場真係好細,應該連stage都搭唔到,club size咁款

其實4月可以近近地去比利時布魯塞爾Forest National,去過都算好大。個場4月8前後都有空檔,有冇人識韓文tag9破橋做野thanks
破橋個ig勁撚多鬼佬叫佢開外國場
勁撚想屌柒破橋 賺左錢寧願玩收購都唔俾資源MMM
屌你俾佢地四姐玩一次歐美巡演得唔得
記得之前有張圖個破橋CEO一無提MMM即刻跌到仆街
最好笑係個CEO自己話破橋想發展外國市場
屌將MAMAMOO衝到歐美先諗呢D野啦屌
之前我睇ptt講破橋收入來源有90%都要靠MAMAMOO
而家破橋真係做又唔係唔做又唔係 輝人走左已經好撚傷 再唔擺資源係MMM真係等打回原形
仲要最搵到錢既莎個約6月就到期
而家破橋應該好撚驚輝人真係脫隊同華莎唔續個人約

破橋應該會死R日月續約,團約同莎就可能放生
始終莎同輝一樣好多公司都想簽,大把選擇。

如果莎唔續,團約renew分成一定又再高啲、夾期又仲難,破橋性格應該直接躺平送返個團名俾佢地自己搞算反正不嬲串到話唔想人地叫rbw做Mamamoo嗰間公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞