[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
反而估唔到佢有居然有寫d中文字幕落去
佢地講moomoo
我地勁大聲應mamamoo嗰段唔剪落去
睇片聽到現場我地真係勁大聲wind flower 同UOAY
可惜佢勁快cut左
呢條片真係零分重作
佢地剪到25分鐘我都唔介意

係要剪要 約十分鐘一條片
其實呢啲粉絲向嘢
YouTube又唔限時間
擺長少少唔得咩 除非係根本冇拍好多
我覺得係冇嘢好影或者擺唔到咩出嚟
同埋我諗緊呢家幾個member要拍vlog+behind仲要唔撞content好似有啲難 佢哋可能要長期影住先夠嘢po
泰場&今日Jakarta 都有個staff 好似以前媽踢咁拎住部機拍嘢 其實媽踢走咗之後 爛橋好似請咗半年先請到人 只可以講媽踢歐尼太優秀🥺 而且媽踢跟咗佢哋7年 真係好識將佢哋有趣&吸引人嘅一面展現俾人睇
掛住mt姐姐啲吐槽式字幕

好似巨人執起容咁

啲保安可摸耳識做啲 粒星都話想拎
記得mmmtv unnie比輝狗笑矮過佢
淫咩呀
請注意你嘅用詞
無字幕呢點已經比Fans屌左幾年都唔改
hea撚到
翻譯真係睇彩數同有冇好心moo幫手上
以前原片大部份時間自帶韓文字幕
而家連呢樣都淨係間唔時一兩句

垃圾橋想進攻國際市場
試下攞賣貼牌垃圾嘅時間去上字幕仲好啦
yt 對英文字幕好友善 ,只要有 英文字幕

之後轉中文 都譯到9成意思

唔知佢地知唔知
以前YouTube仲有得幫條片加翻譯字幕
而家要原作者批准先得
見到破橋俾師弟去美國巡演先就覺得間野真係on9
一般黎講梗係俾王牌打頭陣先啦
我希望個world tour真係world tour
之前有一排明明都即刻出英文字幕 但近期個d都係要幾日先有 唔明點解唔一次過整埋先出 又無人催佢出片
可能佢呢啲斷片計出糧咪求其剪完就出咗先
World Tour (Asia)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞