[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
你啱
睇完聽waw都覺得心酸
但路人睇應該覺得幾悶
唔係啊
我向Twitter見到好似purple kiss都冇手燈restock
日日都睇緊
唔關事
係唔想頂錢啫
有無諗過係因為個d 賣唔出
想賺錢既話 世巡都唔整手燈賣 真係好戇鳩
https://twitter.com/moonbtea/status/1616269734323830787
呢位有整到啲Wallpaper你可以睇下啱唔啱洗
this is rbw
最近師弟啲album銷量仲好過mmm喎 開con賣燈有得賺其實係基本常識 開得公司唔會蠢到咁
唔明點解mmm d 碟咁唔賣得
Aya開始靜左兩年冇乜新粉rbw又唔肯做宣傳 (waw嚴格黎講都係粉絲向,路人唔會太鍾意)

同埋最重要covid個排冇得線下表演 四姐最拿手既live都冇得show出黎 疫情前好似話已經傾緊去Coachella然後取消左
coachella真係勁可惜
佢地值得更大嘅舞台

illella個格其實唔差
甚至比起aya係仲有記憶點嘅一隻歌
但rbw真係太垃圾
唔識plan plan得遲 冇咩遠見

果陣真係唔識社會風氣
啲人比武肺逼撚到悶緊去會想出去玩
整首開心party disco歌做主打實冇輸
但為咗要performance放棄咗dingga
明明LIEC瀨屎都好正
印象中Aya個陣佢地4個自己嘅心水好似都係一半半
但叫得fans投票點知無跟就真係有啲on9

LIEC 佢地自己本身都ban咗 而且fans投票都係ILLELLA多 老實講 如果當下我有份投都可能會投咗ILLELLA 感覺大眾啲 似主打d 但showcase個日睇完舞台 真心覺得LIEC最正最有MAMAMOO style 有種搵返舊時佢地嘅感覺
liec 本身佢地揀個時唔係別嘅arrangement
係比佢地ban 左之後先改到呢個版本出街
但都因為咁先放膽左去改 如果諗住係主打咁改 我諗都唔會咁改法
其實mumumumuch 夏天打歌 一定好正
呢首真係飲恨 錯哂時間
diu
呢首入圍單曲遺珠top 10
今次illella已經算係近年最正既cb啦不過之後就要開始擔心續約問題但我信佢地would tour見到咁多fans之後應該唔會捨得解散既
呢首正到 仲要係佢地勁難得出呢類
根本mumumumuch 同WAWN要調返轉出 Happier than ever我都好中意
覺得WAWN應該擺落隻精選碟就夠
個排本身已經頹勢 仲要出張waw咁既類型黎cb 邊有路人會入坑
其實而家覺得aya幾正
但果時如果係dingga成績應該好過aya
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞