[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
仲要佢地四個D通告全部都係自己搵返黎 放生狀態咁
木木好多都係團fans黎 少左一個都唔得
例如我都係鐘意睇四個一齊多過focus某一個 梗係覺得爭咁D野
對木木最好既結局就係佢地四個自己開間公司自己玩
[
佢仲走去外國D音樂節同fashion show
應該賺唔少
bp直頭係例子黎
最緊要係呢d啲對公司黎講應該係低成本 又唔洗嘥時間籌備
好彩 不過都on9 一早買個陣寫出黎咪得

咁都未排好
唔比你睇屈你買飛啫 唔係見到queue nmb後就唔想買企位
可能人手續秒排
好刺激 等公佈排隊number 佢個網個日又癲成咁 真係唔知自己算唔算快
開賣前一日 我問過主辦無排隊number 佢話有 我先100%買企 到買個日搵極都唔見有 個刻感覺被騙 點諗到係之後公佈
最近追緊solarsido

2年前yt有 follow佢, 但follow左 冇睇
純follow 靚女

直到今年一月先知佢是女團
補多句 yt日常操作 好似舊用戶曝光率會低好多 唔會再亂推薦

見到佢新片 view數低咁多, 會唔會影響佢之後唔拍片
音樂上年得兩個,嗰個咩waterbomb同巴黎嗰個。
Fashion show佢淨係去咗valentino一次
佢ig啲名牌post係每po收錢,但佢renew過合約,破橋未必分好多。
如果講賺錢一定係tour/演唱會,其次就代言。
星solo con都開咗幾場,莎一場都冇就知咩事
低咗但上個月個啲都過十萬view
我諗有阿星係到 容仙唔會咁快放棄既
兼到而家都未公佈
起碼唔洗早一日去扎營既
唔係話破橋想俾佢出但莎自己決定延遲咩
之前呀星個電台佢係學隻舞都要每個step練最完美先走下一步
感覺莎只係未有滿意既歌可以出住
不過我好好奇佢完約之前會唔會出到 María入坑歌黎
https://youtu.be/8jQHx9Bfypo

睇親都好肚餓
今集係容MC深夜怪談會最後一集
希望第三季會搵返佢啦
有專人抹咀咀
第二季係咪本身都就完,只係早幾集走?

毒唯煩撚過閪咁
屌有病入青山啦
其實點解泡菜仔會覺得佢地4個樣衰
明明輝狗同傻仙就係靚女底黎
除左MMM我都未試過成功分到邊個打邊個

咁多痴線佬 忙本業咪幾好
佢地4個一睇就知係好鐘意舞台同唱歌
要人地唔好搞tour去上綜藝真係痴撚左線
同埋world tour應該平分四份都會多過上節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞