[MOOMOO]MAMAMOO討論區[61] 港場嚴重後遺症 慘過失戀

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
笑死
佢公佈D期真係好撚遲
人地隔離BP個schedule一早開到六月
唔建議同隔離天團比
爛橋有自已嘅一套
開con 都無手燈賣,你都知咩料
唔同BP比
用番同公司睇
師弟個期都唔係唧牙膏喇
MMM個world tour唧牙膏咁出真係好撚躁底
佢地話哂都開國功臣 待遇仲差過師弟團
連歌同宣傳都要靠佢地自己人脈 請其他藝人幫手
換做其他團一早衰撚左啦屌
我真係唔知破橋對MMM仲有咩作用 佢地四個完全係自給自足咁款
不如自己開公司搞
我唔係講D團唔好
而係破橋佢個種待遇同放養咩團都會被佢搞死
係就好 佢地咁錫fans
其實MMM D歌好多都係四隻自己寫 包括最新個首都係
除左輝仔個人摺D之外 另外三個以目前既人脈係開到公司自己搞
如果拉埋長期跟住佢地既staff走 破橋真係收得皮
我希望傻仙之前買成棟building係為左將來自己開公司用
最好下次四個來香港開con已經唔係under破橋
開間新SM

sun moon
Twitter 上面有人話應該拉美洲有tour,但你地敢唔敢跟去
https://twitter.com/fearlesshwasa/status/1622120266397814786?s=46&t=NPIj6KjkjY4T3rBsqxTuSw
不過我記得有時solar會變咗咩太陽能
RBW都無心搞,一係放生,一係都俾佢哋4個搞間子公司自已run,唔好阻住晒
Diu siu4
想要
機票成皮野喎 仲要破橋臨兩個月前先出街
有得揀梗係歐洲
唔係錢嘅問題,係安唔安全
好聽叫放養 難聽叫自生自滅
呀星之前係電台抱怨過話間公司好無安全感 想同naver簽
呀莎話讚成
naver對呀星仲好過破橋 直接俾個電台佢做
呀莎又係好多前輩照住佢 又係好過破橋
我諗韓國娛樂圈入面應該好多人希望佢地三個快啲走
睇你咩國家姐
多數佢地揀巴西或者阿根廷架啦
呢兩個地方其實治安可以 只要唔好入貧民區既話
去就想去
不過香港冇直飛
想去南美洲玩好耐
窮遊巴西好似小危
阿根廷都可以嘅,但冇乜野景點特別想去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞