元朗尚悅 •嶺爆「你門我門」爭議!入住兩年出入口慘被封

365 回覆
192 Like 6 Dislike

俾人撚返轉頭
係咪準備文件打官司
梗係啦,尚悅嶺兩支頂心杉喺中間,兩家有積怨正常
真,秒,地段已經夠垃圾
咁都要投名狀開返自己後門度閘畀蝶1-3座方便
咁跟住Foodpanda 班外賣師又會屌呢個屋苑麻煩
炸咗道門,人哋直接砌牆,到時仲pk
日日去輪更性帶埋行李gip「使用」佢條路,成團人逼哂響閘前面唔讓路,一齊唔好用,有本事就日日打電話報狗
呢家四叔樓就賣左。賣完之後啲路同門點用係睇互授協議,因為呢份野係可以不停renew,即蝶同尚兩批業主之間既最後協議黎釐定。而協議入面,道門係畫L左入公用道路入面。呢家四叔擺明就係大贏家玩鳩哂你地兩班人,你地兩邊法團都唔肯deal就籌定錢打官司罷啦。我好肯定打完官司蝶業主一定傷過尚業主,因為有個份互援協議玩鳩你地
真。食花生。呢啲偽豪宅盤不嬲最L柒煩
幾時sell過豪宅,唔係貪佢夠cheap先買咩
呢張圖出處?
咁點解可以係公家地帶起門而唔諮詢嶺?
咁係咪即係嶺都可以起返道門阻返蝶
報咩?私人屋苑範圍都係管理處搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞