電鋸人/鏈鋸人漫畫討論區 [12] 垃圾東立load空氣

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
冇錯,佢好愛mkm,食佢之係為咗永遠喺埋一齊
可能係真
但點解炒會unfollow
畀多啲代價唔代表隻惡魔會勁咗喎,呢個邏輯有啲奇怪。而且都有講過係存在畀槍惡魔更強嘅惡魔,暗之惡魔只係其中一個,mkm用咗咁多隻惡魔先收到佢皮唔過份啦。
黑暗惡魔係「根源惡魔」,記得話係未死過。
絕對可以吹多幾隻根願惡魔岀黎,
我覺得遲早會有「死亡惡魔」
都幾明顯一定有,天啓四騎士得返死亡未出
有瘟疫咩?
瘟疫變咗飢餓
天啟四騎係瘟疫、战争、饥荒和死亡

定你想講瘟疫變咗支配?
係後者先啱

天啓四騎士入面嘅第二至四騎:戰爭、飢餓同死亡係冇異議嘅,但第一騎冇寫明係咩。Wiki有講(聖經原文啟6:1-提及的白馬騎士有「冠冕」,「拿着弓」,會「征服敵人」,但並沒有提及瘟疫。)所以亦都有另一個版本認為係「Conquest」,亦都係作者用嘅版本。
辭職比人踢出公司whatsapp group一樣
鐘意power多d, power會有好笑/ 可愛既感覺, 會同電次一齊做白痴野
但那由多暫時令我幾反感下, 唔知之後會唔會有其他令我改觀既表現
暫時覺得佢似格衰, 為人霸道多啲
但暫時出場唔多, 要睇下之後佢同電次再有乜動先
power一開頭都係岀賣主角,又唔沖涼,去廁所唔沖廁,,又用胸墊,剩係重視貓。

依家奶由多其實好似有d公主病,但電次講一句叫佢將夜/朝還原,其實佢都肯,佢又錫狗狗。

如果佢之後話你聽原來係巨乳蘿莉,可能好多人會轉呔
仲點蘿莉,過多一兩年可能已經變大人
其實d惡魔係咪會長大會老?
應該會大唔會老
你係邊位,使你改觀
あさ呢條女ff到癲
勁似中學果啲豬閪成日ff人暗戀佢
感覺似係人偶?
佢有任務姐想講暫時那由多性格好吸引
似醒字派power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞