電鋸人/鏈鋸人漫畫討論區 [12] 垃圾東立load空氣

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
那由多好似已經知道番哂之前既劇情?
覺得電次同佢平等,同埋學曬電次d手勢
如果那由多係狼,咁電次就係哈士奇。比哈士奇帶大既狼雖然都有狼性,但同時都會鳩鳩地。我覺得那由多可能當左自己係寵物
定係因為定咗RULES
喺佢屋企唔跟佢規矩就可以即刻支配
可能逼過電次講拍過幾多次拖 識過幾多條女
佢似當電次係寵物多啲
有得改記憶 咁睇過去記憶 應該唔難?
成日腦補,自我完說
經常其實連自己少少自欺欺人,慢慢對美好事物失去盼望
自己諗個理由比暗示自己,放棄追逐心裡所求都唔知
不知不覺只活係自己既內心世界入邊,對旁人冷眼
只滿足自己心裡想像果個自己,而無睇清現實自己其實係一個點既人而無法成長
好多心理病既開端,好多毒撚行過既路
如果係咁咪好大鑊,假設睇記憶都係能力一部分,應該係支配左先可以改同睇,咁咪即電次或者邊個知情者已經被支配左。我傾向係那由多問出黎或者電次自爆
那由多
cope
我覺得電次自爆
那由多要食電次煮俾佢既野,似兄妹,唔會支配佢
有D似秋,power,電次咁
識一個女仔同朝一樣
情人節寫女主失戀
藤本
今集哄到出口講那由多最重要又比晒承諾
到下次再捉到奸就愈大獲
衣家四騎士其中兩姐妹都沉哂船,應該之後電次都只會繼續被動溝埋另外兩個
應該係當電次係佢擁有嘅嘢
但睇佢對電次關心嘅程度
佢冇mkm咁冷血

明顯電次冇比佢支配啦!電次都講到明,而岸本之前交那由多比電次,意思都係電次可以係支配惡魔「對等嘅存在」。所以應該都係電次講比那由多之前嘅事架啦

話說電次食左mkm,等唔等同電鋸食左mkm?
如果算,咁係咪應該冇人會記得支配惡魔?
你自己答左自己啦
所以我唔明點解電次食mkm呢招會work。
電鋸食會成功我理解,但會令人忘記支配。
但岸本仲記得,咁應該代表冇忘記,即係唔當電鋸食,咁又點解會殺得到?!
電次食MKM呢個動作係愛意既一種表達,冇諗住要傷害佢
所以MKM會轉移傷害比其他人既契約會失效
結論黎講MKM係死左但係電次冇殺到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞