電鋸人/鏈鋸人漫畫討論區 [12] 垃圾東立load空氣

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
奶由多排第一,電次自己講的。
可能過多排,電次會話覺得救唔救power都覺得冇所謂之前類
對住奶油多當然咁講 電次唔想佢變到mkm咁扭曲 所以寵佢啫
會唔會太低估Power喺電次心目中嘅地位 未咁快出啫 奶油多都係啱啱先出啫 仲舖緊
我覺得又唔會,電次自己見到女毒撚起水族館啲反應,都話佢似power
話晒都係第一次有既屋企人
唔係將新既血之惡魔變到power咁乜?
變咗power
不過起碼佢知乜嘢係愛先
愛就係妒忌
不過講點收伏槍惡魔真係隨便左d 同戰鬥力膨脹吹太大
美國幾億人 真係每人一年命 槍惡魔戰鬥力起碼有幾億

然後打完全體電鋸人一招一千年命武器就話收佢皮
咁我又覺得唔係咁計嘅…都要睇隻惡魔配唔配用呢份力量..
如果用數量=戰力,咁如果契約對像係雞惡魔,咁唔通隻雞就有幾億戰力咩😂
又用地獄惡魔嘅祭品為例,即得3細路1老人,但戰力應該都算高(雖然被電鋸秒左)

呢套野d契約條件係亂鳩黎,你睇下以未來惡魔為例,個個嘅「代價」都唔同,基本上海鮮價黎,你可以用勁少野契約隻勁惡魔,亦可以用勁大代價同隻垃圾立契約,不過契完應該都係垃圾咁解
想毀滅太陽,黑暗惡魔可以同我簽契約未
Power呢
柒撚到
唔得太好笑
Mappa同電鋸人嘅twitter 冇再follow中山龍
懷疑已經被炒,可以開香檳慶祝lu
人地對比返漫畫
成班人比人夫掟去地獄面對個隻未係暗之惡魔
應該暫時最勁都係佢
好想睇佢同秒左地獄惡魔嘅電鋸人打
咁多流量都炒 電鋸人製作組算唔算唔識貨
我直接飛左動畫做過既漫畫集數
原來啲表現方式咁多差別
動畫作畫係靚但無左果種鳩下鳩下既味道
冇左幽默已經唔係電鋸人
啲金主唔識欣賞中山人
大眾係白痴 冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞