LIHKG VIP 收費建議集中討論區

199 回覆
34 Like 1 Dislike
免費就要睇廣告
收費就99蚊一年(其實我500樓下一年都會買)
免廣告同多啲獨有既表情
想支持既巴打可以買兩三個99蚊咁
我想開放埋8.1.2都用到

同Apple講

係咁架咩
我想開放埋8.1.2都用到

同Apple講

係咁架咩

寫iPhone app好多限制 可能而家轉左最底要求(好似係)
最低*
是但 課硬
Plan A for sure
比錢唔係問題 但如果得果小貓三四隻 比錢同自己傾計
會唔會考慮加個 icon store?
同畫圖嘅巴打傾吓放啲 icon 俾人買
多個渠道收貴又唔會影響用戶體驗
免費就要睇廣告
免廣告同多啲獨有既表情

無錯
學Twitch Csgo 嗰類
俾多錢就有特別emoji 自設icon 不限開post數
同埋donation 某個數有置頂post之類
最大問題唔係有無廣告,而係好似高登咁因為巴打出post俾人告而需要請律師打官司,呢舊錢唔會少得去邊
最大問題唔係有無廣告,而係好似高登咁因為巴打出post俾人告而需要請律師打官司,呢舊錢唔會少得去邊

除左方向報仲有無

除左方向報仲有無

其實為連尼住又好自己又好最好講敏感野個時帶個頭盔而人地又明咪得囉 例如發夢個時...etc
有好多野都唔洗畫出腸、除非用外國伺服器之類
免費就要睇廣告
免廣告同多啲獨有既表情

無錯
學Twitch Csgo 嗰類
俾多錢就有特別emoji 自設icon 不限開post數
同埋donation 某個數有置頂post之類

置頂post功能會俾課金戰士刷存在感用
做到好多多都比 老子多的是錢
唔比錢就食廣告$100年就冇廣告$50年就一半廣告
我覺得$100一年都接受到
當然希望連巴維到皮之餘, 又有餘力去改善個壇
我至少比100一年
$8/month
$80/year
free=ads
一定會俾錢,promise
我覺得可以學twitch.tv咁set donation等d有能力又有心既巴打俾多d
我覺得可以學http://twitch.tv咁set donation等d有能力又有心既巴打俾多d

donation 係 addon
但照收年月費 / free 冇衝突
如果出係外國server 真係一年五百都唔介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞