LIHKG VIP 收費建議集中討論區

199 回覆
34 Like 1 Dislike
其實我唔仲意post同post之間嘅廣告 最煩係最低果條 阻住睇post
Plan b啦跟返HKG+用法咪好囉
要lv制度會引起低lv人不滿會引罵戰到時高lv又叫人死返去高登
我覺得要15/月
是咪太貴
個人認為$8/月 or
個人認為$8/月 or $32 三個月
老實講高登仔死都接受唔到廣告遲早死
雖然唔想睇, 但要run 一個site 廣告先係王道

我做呢行都唔多想上高登有廣告..
建議一百蚊一年去廣告

Agree, 我覺得價錢合理,比起d月費聽歌app已經好平
我覺得如果每個月8蚊其實仲好,就返學生經濟能力
盡量想連巴唔靠廣告就做到收支平衡。
不過我其實都唔係好想小學雞上黎,太on9, 太低質

咁一年都係$96 姐係一年$100

我意思其實係分開比好過一炮比晒就返學生哥
Anyway, 其實真心諗起一句freedom is not free,唔比早洩極權統治係要付出代價,所以真心希望大家合力搞好呢度同科水比連巴繼續營運
唔好搞咁多野啦
100蚊一年
跟返HKG+所有野就得
收錢我覺得要run順左
開哂web an 版
搵方法禁分身打手註冊覆post
令人覺得願意投資

收費100蚊年都唔過份
仲可設donation

最緊要俾錢方便,八達通嗰啲有無可能
個人認為$8/月 or $32 三個月

...
收錢我覺得要run順左
開哂web an 版
令人覺得願意投資

收費100蚊年都唔過份
仲可設donation

iap仲唔夠方便?

btw paypal 又得 tap&go又得
iTunes pass小學雞都入到$8/$15
同埋其實個餡先最重要
啲改圖改歌潮文講故你問我答
呢啲高質post 先吸到人

大家有無識呢類人叫佢地轉會

JJ 樹
海軍巴打
老娘
鳩up幾個名

建議一百蚊一年去廣告

Anyway, 其實真心諗起一句freedom is not free,唔比早洩極權統治係要付出代價,所以真心希望大家合力搞好呢度同科水比連巴繼續營運

100$一次過比唔會有困難啦
有番pt既都唔會有問題
adblock 都係$15
我最多俾$30/year,當食少餐m 記
如果有sync function 就好, iphone 睇完, ipad 自動有record 回帶 留名全部跟account sync

用呢個feature 引人做vip
1000蚊一個月啦 高登仔個個月入80k

之前唔係30k咩
收錢我覺得要run順左
開哂web an 版
令人覺得願意投資

收費100蚊年都唔過份
仲可設donation

iap仲唔夠方便?

幾撚多大陸仔黎讀書
你唔無以為isp 包埋學校email 好有用呀

同埋比錢,多個方法唔會死架喎
adblock 都係$15
我最多俾$30/year,當食少餐m 記

shut up and take my money
我想開放埋8.1.2都用到
收錢我覺得要run順左
開哂web an 版
令人覺得願意投資

收費100蚊年都唔過份
仲可設donation

iap仲唔夠方便?

幾撚多大陸仔黎讀書

我咪講paypal

八達通撚會同討論區合作咩
收錢我覺得要run順左
開哂web an 版
令人覺得願意投資

收費100蚊年都唔過份
仲可設donation

iap仲唔夠方便?

幾撚多大陸仔黎讀書

我咪講paypal

八達通撚會同討論區合作咩

tap&go仲好
我想開放埋8.1.2都用到

同Apple講

建議一百蚊一年去廣告

100$一次過比唔會有困難啦
有番pt既都唔會有問題

而家d小學雞好有錢
收錢我覺得要run順左
開哂web an 版
令人覺得願意投資

收費100蚊年都唔過份
仲可設donation

iap仲唔夠方便?

幾撚多大陸仔黎讀書

donation 好喎
學wiki 咁定期開個pool 出黎話差幾多錢
一來唔洗俾Apple 抽 二來唔會怕定價太低唔夠資金
捐錢過既都可以有特定功能加頭像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞