LIHKG VIP 收費建議集中討論區

199 回覆
34 Like 1 Dislike
仲有d icon 好似line sticker咁 有d特別sticker收幾蚊一個 又可以賺一筆
仲有d icon 好似line sticker咁 有d特別sticker收幾蚊一個 又可以賺一筆

唔好攪呢個得唔得
多咗emoji已經唔係好順眼
好似fd咁比廣告商有專用acc,但收月費
佢地可以開post賣廣告
但限定每月只可開5 post
同時每個月只可以廣告商既acc都限定5-10個,以免太多廣告商
老實講高登仔死都接受唔到廣告遲早死
雖然唔想睇, 但要run 一個site 廣告先係王道

我做呢行都唔多想上高登有廣告..
建議一百蚊一年去廣告

網頁版點都要有廣告 但唔好咁柒
好似fd咁比廣告商有專用acc,但收月費
佢地可以開post賣廣告
但限定每月只可開5 post
同時每個月只可以廣告商既acc都限定5-10個,以免太多廣告商

有料到
plan a

建議一百蚊一年去廣告

Agree, 我覺得價錢合理,比起d月費聽歌app已經好平
我覺得如果每個月8蚊其實仲好,就返學生經濟能力
盡量想連巴唔靠廣告就做到收支平衡。
不過我其實都唔係好想小學雞上黎,太on9, 太低質
我覺得8蚊試一年先,首先要冇左廣告。

呢年內各項功能跟得返hkg+再加價都ok

唔好咁寒酸啦
Plan A>Plan B
無論A定B都支持
收費可以減少小學雞同5毛
留名支持plan A
Plan A
無廣告就得,8至30蚊一年合理
夾定律師費
Plan A
夾定律師費

律師費其實係因咩事
sorry 資力淺
夾定律師費

律師費其實係因咩事
sorry 資力淺

俾人告誹謗時用
夾定律師費

律師費其實係因咩事
sorry 資力淺

俾人告誹謗時用

夾定都得喇
1000蚊一個月啦 高登仔個個月入80k

plan A
可以最低$15一年

建議一百蚊一年去廣告

Agree, 我覺得價錢合理,比起d月費聽歌app已經好平
我覺得如果每個月8蚊其實仲好,就返學生經濟能力
盡量想連巴唔靠廣告就做到收支平衡。
不過我其實都唔係好想小學雞上黎,太on9, 太低質

咁一年都係$96 姐係一年$100
8蚊1個月
80一年
其實有廣告唔係問題
最緊要係個展示方式
Native ad 方式係近年最多人提倡
即係類似喺 post list 入面加啲好似 post 咁嘅廣告
有啲似 plus 仔喺 list 頂加公告咁
planA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞