有無人今年申請咗郵差等緊消息?

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
好奇一問...郵差年尾(定新年)有無雙糧?

政府邊有雙糧
農曆新年會預早出多半份 但個個係預早出你跟住個幾個月都係要扣番 你可以入紙話唔洗預早出都得

可以申請唔借

我申請左唔借
借左之後個半年出糧好似少左咁

政府邊有雙糧
農曆新年會預早出多半份 但個個係預早出你跟住個幾個月都係要扣番 你可以入紙話唔洗預早出都得

可以申請唔借

我申請左唔借
借左之後個半年出糧好似少左咁

借黎對大洗既人 有少少搵笨

郵差係公務員 何來雙糧 不過都有幾百銀超市劵既

有超市卷咁好
因為營運基金關係?

政府邊有雙糧

我一路以為有...

ching,你申請錯工

yes

衰咩攪到咁

唔講太多啦 你入到黎我先話過你知

我都想

政府邊有雙糧

我一路以為有...

咁你會唔會以為aco eo 會有先

唔知點解...我一路以為政府工都有

政府有呢枝歌仔既話 8,90 年代 做政府就唔洗比人笑 不過反而而家佢地可以笑到尾就真

同我大學工一L樣

yes

辣殺部門
話時話早排有兩個郵比人告呃ot,因為會地ot個時唔係局?

早半年我海記個呀頭都比人告呃ot,比人發現佢正常返工0730時仲未有入境記錄
而家都冇再返工了

早半年我海記個呀頭都比人告呃ot,比人發現佢正常返工0730時仲未有入境記錄
而家都冇再返工了

屌你個個on9姐
番0730 0830先番到去又早退
早退成個鐘都算佢走去番大陸
同埋佢似係俾人篤出黎

而家都冇再返工了

屌你個個on9姐
同埋佢似係俾人篤出黎

佢唔洗旨意再番黎做架啦

而家都冇再返工了

屌你個個on9姐
同埋佢似係俾人篤出黎

佢唔洗旨意再番黎做架啦

呢d on9 野自己玩串個party 扺死姐
乖乖地就得啦

agger
唔洗打卡既工好爽
咩消息都仲無係唔係可以等下次?
等REJECT 信
molamola
又無曬腥氣...
欲速則不達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞