有無人今年申請咗郵差等緊消息?

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
申請左郵務員 冇寄到工作證明

ching,郵務員唔係呢度

我地係未來合作伙伴

唔係聽日前寄都仲得咩?

我唔知要寄 有冇地址

香港中環康樂廣場2號香港郵政總部4字樓招聘組
寫返自己個 網上申請編號

btw...要check 個郵筒幾時收信, 有D 係朝早, 有D 係下午

寄乜Q 海外學歷先要姐

係咩 因為我報左其他工 佢要我寄呀
就快又到性旦
上個月尾收左offer信
寫左2月頭返工
等緊通知確實返工日
R1 電訊大炮
R1 電訊大炮

回錯post
寫左2月頭返工
等緊通知確實返工日

恭喜

係咪收到電話先有信?
寫左2月頭返工
等緊通知確實返工日

恭喜

係咪收到電話先有信?

電話係通知寄左offer 信比你

無電話無信希望係waiting list 啦
寫左2月頭返工
等緊通知確實返工日

恭喜

係咪收到電話先有信?

電話係通知寄左offer 信比你

無電話無信希望係waiting list 啦

有waiting 既 ...以為佢會keep住call
但上香討睇好似call左頭輪就無消息
就快又到性旦

做咩

12月都到一半,郵政幾時比性旦禮物比我
就快又到性旦

做咩

12月都到一半,郵政幾時比性旦禮物比我

我比你囉

比埋我
不過面試個陣考官都話最遲1月就會出消息,我地靜靜地等埋個一個月佢啦

香討d人好似貓屌咁日日留言話自己實死實冇機
不過面試個陣考官都話最遲1月就會出消息,我地靜靜地等埋個一個月佢啦

果邊啲人好串,十問九唔應,辣殺

問佢地D咩 不如問我地

冇上好耐 唔係咁岩channel

問佢地D咩 不如問我地

冇上好耐 唔係咁岩channel

佢地成班咩消息都未有就話要入gp

如果我真係有內幕消息,我都唔會分享比人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞