有無人今年申請咗郵差等緊消息?

1001 回覆
7 Like 12 Dislike

如果call 完file 唔請真係慘過食屎

唔會既 點都有份渣係手 好過遊魂野鬼先

郵政署call 得file 好似極大機會請
我就...仲未有人call file

巴打而家做緊邊到

邊到唔講喇,廢事自爆
頂薪計低5,6個point 所以請我會做到退休

邊樣技工

唔會既 點都有份渣係手 好過遊魂野鬼先

巴打而家做緊邊到

邊到唔講喇,廢事自爆

邊樣技工

我之前都做緊point4-7
但因為貪錢關係所以轉左去2-11,但做左成年幾都頂唔順個環境,所以先考郵差

巴打而家做緊邊到

邊到唔講喇,廢事自爆

邊樣技工

但因為貪錢關係所以轉左去2-11,但做左成年幾都頂唔順個環境,所以先考郵差

郵差一定辛苦過我現在e 份n倍,不過睇錢份上...計埋ot 一年相差成10萬蚊
香討個邊有人話收到call啦

同d 舊同事傾完,佢地話做快郵好過做段信 快d留番個世位比我

快郵易有鴨 件件大舊野
我就喜歡派信多d 但派信d 廣答真係好撚黑人憎

快郵搬撚到五勞七傷
有錢都無命享

邊到唔講喇,廢事自爆

邊樣技工

郵差一定辛苦過我現在e 份n倍,不過睇錢份上...計埋ot 一年相差成10萬蚊

你實日日行行企企個d 啦
不過唔好預有鴨先啦

我而家大學工真係行行企企
做自己野多過公司野

邊到唔講喇,廢事自爆

邊樣技工

不過唔好預有鴨先啦

做自己野多過公司野

真係三思啊CHING, 雖然郵差多2個PT,但係體力勞動, 日後必定會腰酸背痛, 多多錢都彌補唔到, 工作鑊氣多, 易瀨野, 加上而家好多有OT, 而且過多幾多,分分鐘OT只會補鐘

邊樣技工

不過唔好預有鴨先啦

做自己野多過公司野

真係三思啊CHING, 雖然郵差多2個PT,但係體力勞動, 日後必定會腰酸背痛, 多多錢都彌補唔到, 工作鑊氣多, 易瀨野, 加上而家好多有OT, 而且過多幾多,分分鐘OT只會補鐘

我未係公墓園
有無人收到電話
什麼消息也沒有
有無人收到電話

我收唔到呀,喺其他討論區睇到好多人收到電話
有無人收到電話

我知

有咩消息
唉無收到call
有邊位巴打收到既上黎分享下?
有無人收到電話

我知

有咩消息

咪開始頭批call 囉

頭批即係幾時見個批?
有無人收到電話

我知

有咩消息

咪開始頭批call 囉

頭批即係幾時見個批?

應該係表現最好果批,同幾時見冇關係

我知

有咩消息

咪開始頭批call 囉

頭批即係幾時見個批?

半打醒你
幾時見有咩關係 計分
最後個幾日見 都可以頭批

送多半打
去左成日星期旅行 仲未有消息
有無巴打知道電話會係咩字頭
成日都有啲借錢電話打黎 空歡喜一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞