有無人今年申請咗郵差等緊消息?

1001 回覆
7 Like 12 Dislike

考唔到都唔緊要,反正打緊HEA工

高pay

no,不過勝在5天,冇咩野做,等收工

水記驗水有冇apply 個個好似仲正

我都有apply 水記, 不過聽聞請得好少
幾時有消息?
上星期見完
有兩條郵務問題唔識答
係咪即係衰左喇?
2ND IN完晒即時無晒巴打
2ND IN完晒即時無晒巴打

係到

等得好苦悶
英文差 怕答唔到英文題
英文差 怕答唔到英文題

無事既

高pay

我有申請
同部門唔知有冇so呢

高pay

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭
btw mr 其實辛唔辛苦

有同事做過驗水差唔多一年回番頭做查水錶
佢話一時時辛苦
一時就要攞幾個保溫箱,一時就攞個瓶仔就出去
五天工作

高pay

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭

MR應該悠過差,不過要面對衛生環境惡劣,小強米奇同仆街人類 ,加上日日唔同地方做野

高pay

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭

有同事做過驗水差唔多一年回番頭做查水錶
佢話一時時辛苦
一時就要攞幾個保溫箱,一時就攞個瓶仔就出去
五天工作

但mr 有得升

升級太長遠啦,我而家人生目標係搵份point11悠閒工去渡過人生

最好係漁農署係山卡啦地方做野冇人見到
請唔請女人
請唔請女人

使唔使自我介紹?
上唔到郵局個網

高pay

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭

MR應該悠過差,不過要面對衛生環境惡劣,小強米奇同仆街人類 ,加上日日唔同地方做野

抄錶d環境惡劣到呢

高pay

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭

抄錶d環境惡劣到呢

抄錶有得升?

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭

抄錶d環境惡劣到呢

抄錶有得升?

mr2》mr1〉smr》cmr

s同c得個位數字既位

我有申請
同部門唔知有冇so呢

編制咁小 爭崩頭

抄錶d環境惡劣到呢

抄錶有得升?

mr2》mr1〉smr》cmr

s同c得個位數字既位

最近s加完位有雙位數字(10)架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞