Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (38) 一街都係神碑

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
銀金入去應該係二世壞出黎先
K社設計靈擺會超保守
應該都唔會勁得去邊
有冇DECK LIST參考下
之後開多次毒 封埋陷阱卡
我都仲改緊 但係主要都係靠 歡迎 + 闇病毒
闇病毒可以用蟲惑魔個張陷去檢索 諗緊入埋天獄之王都係可以檢索陷阱
主流可以做主流 就係因為食硬娛樂牌
你有冇見到新果張超重神童假到點?
就係霉左咁耐, 就拎副N世壞黎出返副勁野 然後入表

想問白銀行唔玩放毒可以玩乜,因為D攻擊好雞
本身靈擺已經唔係主流加難用
收埋銀金皮真係成副可以拆粉
白銀城點都係玩普通陷 可以落翻激流葬 強制脫出 教導 惡魔之技 次元障壁 個啲

教導張陷 可以掉EX 掉舊神 或者 化石 個啲再炸卡

最多玩埋疊4星 粉紅女僕召綠女僕 疊 泥睡魔獸 都仲係惡魔族 仲係可以開惡魔之技 打完再疊Gundam又得
講起疊Gundam 4星疊狗環 再疊豬弓都可以上Gundam 咁就多個方法後手解場 唔使淨係靠拮抗
玩左幾日白銀魔彈 發覺強度仲低左 純魔彈或者純白銀勁d
How about 魔彈神碑?
今次包卡有UR 捕食植物龍,有冇用?
無玩過神碑 不過應該唔搭魔彈係本家越濃越勁,最多配d 小系統,例如兩隻教導聖女+隻大怪咁
神碑全部都係速攻魔法可以係人地回合用
所以應該可以當魔彈子彈用
唔SURE
霸王龍之魂好似都係跳呢隻勁D?
企到場地先係
要夾都夾到魔彈既
白銀城牌組 妹子卡必須玩
https://youtu.be/0gUTpQHbmDY
兩隻都冇融合效果
舊嗰隻配合到對面可以copy 埋效果
攻就新呢隻高d

自己要展開通常求其一組就夠,xyz 同融合龍都只係link 值
不過應該會左卡右卡我混白銀個時又係 成日兩個系統一齊上手 變左兩邊都唔夠展開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞