Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (38) 一街都係神碑

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我打完都冇習慣save,定有其他方法睇到?
點解你會睇簡體

打死佢之後就炸左我
冇,炸完我之後我懷疑人生左一陣然後check哂墓地都唔見有奇怪卡對面都係標準黑魔導deck
條MAX龍重要係果round新召出黎
post炸卡前後既log嚟睇吓好過
得場上既screenshot根本唔知發生咩事

有log有真相
對面用外掛
有架咩
呢d 又好少bug 喎
你自己deck 有冇d 會無效自己既卡?
對面又有冇d 影響一回合+ 既卡令到你就算新召都當白板,例如上回合/本回合墓指過max?
冇,對面成副都係普通黑魔導deck,,我都睇哂墓地,冇任何其他卡影響,我自己更加唔會有,結論bug死
俾你提一提,我睇返replay原來真係上round被墓指過
係我錯
通常都係中過墓指唔記得
我都成日係
跟住shame surrender
當時對方會合而我空場,然後對方突然墓指我墓地一張MAX龍,我果陣重以為佢係咪禁錯制,個操作有啲無謂,所以完全唔在意,原來我先係被玩弄果個
其實遊戲王細節位好重要
早幾年興機騎避column ,避到卡自己link 位

仲有md 冇得放骰仔
反勝時刻魔法卡成日拍中泡影column
拍中泡影column真係喊出黎
試過拍自己前1round set 個位
draw 到combo out
泡影對面,跟手下一張就拍返喺同一個位
柒到成日冇開game
指人地隻g之後,下回合自己用g
1 or 2 就夠
上手用唔到
太common
未到柒到投降個level
想上手既卡先會落3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞