Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (38) 一街都係神碑

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
霍普啲卡樣有啲難認
隻隻都白色做底色

認得以下呢幾隻常用就夠
翻倍皇
電光皇
新no.99
獸裝合體
https://theygopedia.blogspot.com/2021/07/utopia.html?m=1

btw
未來龍皇唔計係希望皇系列
14壞都幾撚癲下
玩左成個禮拜龍女僕開始悶

有囡囡deck介紹定直接抽砌白銀城
嚟緊有副破壞平衡既囡囡deck,零課既話儲定石all in

課金既話可以玩住白銀城,遲吓有兩張新卡推佢上tier 1.5
閃刀姬 永垂不朽
一世壞?

係比人禁左咩?
係咪合一隻sr 就開到佢個pool?
海晶唯二ur都係新卡嚟,秘密包入面冇但一般包過左
但本家淨係要60ur碎就搞掂,之後就係d泛用卡同手坑
除非你連sr碎都冇或者想玩埋花樣明星,如果唔係唔洗理個pool全部靠合
啲碎每樣都唔過300
課金 或者忍下手 一個月正常都有5000石以上
迫人叫指定壽司
黑店
咁想問一問蟲或魔個secret pool 齊唔齊?
除非你好肯定玩完海晶就會棄驚,如果唔係呢隻驚完全唔值為左sr抽卡
抽住其他攞碎把啦
點解我召隻Chaoe MAX dragon成日俾人效果破壞倒到?明明寫"cannot be targeted , cannot be destoryed by card effect". 係咪我理解錯左?
對面落雷炸我唔死,但我打死隻starving venom fusion dragon 之後佢又發動倒效果炸得死我。
重有成日俾人target到,例如對面隻destiny hero Plasma可以target我變成裝備卡,隻dingirus the orcust of the evening star又可以target我送我落墓
odd eye 值唔值得砌
睇完呢段片好想砌返套
https://youtu.be/OaGKg_OB6cM
就係岩岩打完一場俾條fusion dragon炸死左,我都停係到諗左好耐係咪我問題
我明orcust係送墓唔係破壞,但我唔明點解佢target到我條MAX龍,明明寫cannot be targeted
一言驚醒
但fusion dragon果場肯定冇其他卡影響,原來會有bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞