Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (38) 一街都係神碑

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
神弓 異色眼 同埋有張超量怪 將特召怪變裡則表示
冇紫毒紅陣已經唔合格
神碑每round draw 2
通召天岩戶+滑板仔
貼紙、壺、削命版神碑應該就會變得更惡

技抽御前千查等on9卡要頂1回合就絕對冇問題
只要捱過到頭2回合,一般deck嘅牌差就冇可能追得上
到時就抽到風都冇用

第2、3張可在當cost掉,融合怪檢索要掉手牌
跟住仲有
黃金、紅坑滑版和尚紅蓮魔怪反社會
都會啱用

另外就仲有bo3 換side用,第2回合先攻時,可以換落2G1鎖鳥換

同埋冇話落咗一定唔可以落手坑,抽到就要今回合用㗎,可以共存㗎
最近見好多得十幾lv 但玩得好流暢卡組好完整既player. 係唔係好多人會開分身玩儲資源玩其他卡組?
初期我都有開分身儲石砌deck,不過太煩棄咗
個D 9成係淘寶3蚊ACC黎, D人想玩FUN又唔想浪費石就會買黎玩 試完DECK厭左就會消失
冇玩一排,純鐵獸都打得吓
嚟緊有冇event係要睇今個月ranking排名?
無雷精又可以等多一個月
聖誕包係咪諗住拆開逐張放落嚟緊啲新包度
純鐵後手過擋唔太得,而且容易卡手
我玩左一輪都係要加ll系統。
閃刀G強化
雷晶?
睇嚟新pack 唔會有影響meta 既卡
konami 點解會出咁多種希望皇既卡,多到眼花唔知邊個打邊個,仲多過初代黑魔導士
你當閃刀姬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞