【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXVI

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
本身都諗住睇 btw Idles真係世一
正野. 多謝推介
DLLM成班jpop fans四點霸住個大台.
IDLES
idles冇撚得頂
背緊
ace
mint
boss
class
sweet
deece
not bad
it's alright
無玩love song同samaritans呢啲少許可惜
敗筆係要同成棚yoasobi毒撚fans一齊睇idles

雖然我都係yoasobi毒撚fan
我咁大個仔都無諗過會見到喺網上有YOASOBI 同IDLES 嘅支持者互屌對方阻掟 仲會好似啲球會post 咁爆曬閘入去屌

我都廢事迫入去
睇到IDLES 都圓左心願
睇到YOASOBI 都係好開心嘅事
有冇師兄有惘聞歌單分享
入左pit ,撞到啲Yoasobi女女睥左幾穫。
如果佢哋係壓軸就有機聽到
我前面個鬼佬首首識唱 好熱血 隔離啲大陸仔女 喺咁影相都唔知嚟打卡定睇show

去完Clockenflap 感覺普通話聽力提升咗
Caroline Polachek
Squid 好勁

仲有真係唔打過你個陷家剷都唔知自己咁抽得
唔睇次Pulp都唔知自己首首都曉唱
聽咗咁耐 依家先知原來鼓佬係主音
睇一睇就已經一粒鐘 時間過得勁快

睇完萬青走 咁都俾我睇到Common Ppl
現場睇完更加覺得佢地值得更紅
啲過場靚到 setlist又好
前排玩得好撚開心
竟然仲circle pit到
Common People同一時間成班人走返去睇萬青因為有encore
好在份工夠hea 唔係今日都唔知點返
想當年係HA睇萬青數數下都成十年前,估唔到今日已經變左老屎忽

利申:買唔到有無咁搶手阿
原來有encore
去咗聽common people
https://youtu.be/iIP3x3UsO5o?si=1wR47IUlT0etq2GN

買到飛既我真係恭喜你阿我去聽番d正能量音樂先
呢首之前笑到我仆街
等加場啦
隊野又進步左
第一隻碟完整setlist夠佢地玩多十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞