【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXVI

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
波鞋
聽日見
Up song = bcnr 友共情
屌你nypd嗰場啲vocal聽唔能到聲
好期待bcnr
玩得開心啲 我去台北場睇
你skip clockenflap?
Or watch both?
bcnr, friends forever
人在台灣 無去到clockenflap
Arches > 老王 > Mono > Bombay bicycle > BCNR

其他是但
Bcnr正到癲
不枉我犧牲咗大半場bombay
setlist 同bush hall 一樣?
Bncr好掂
爭啲喊
無睇哂bcnr搭半行咗去睇wu tang.
好撚想佢地嚟開返場,喊返次
睇咗N次Mono終於可以室外睇重要係最前. 之後出場既都唔再重要
mono我近年已經冇乜愛,係聽返ashes in the snow emo左一陣
我將佢留係我心目中既回憶算
mono睇咗咁多次同埋對新嘢冇乜興趣,而家再嚟我都唔會去
Mono第一次睇佢哋現場 比想像中好睇同有感染力 btw 依家啲mon同visual整得咁靚 但啲音響都仲好似西西哋咁 啲聲拿實一舊咁

不過睇fest一定係睇Bombay Bicycle Club同Ezra Collective喱啲類型先夠爽

睇BCNR 隔離班垃圾鬼佬傾計傾到勁大聲 都唔撚係聽歌 我睇咗一半過場睇WTC 走嘅時候好似聽到BCNR話佢哋玩晒叫大家去睇WTC 唔知有無聽錯 但跟著佢哋又起音樂

早知繼續睇Moderat 唔過嚟或者早啲過嚟企頭排
年尾又有clockenflap
其實一路都係年尾,不過呢兩年又取消又盛。
而家睇返咁岩3月頭開係解罩之後,可能真係一早收到風同有計傾,由其近年開始多左水喉
Turbines我聽到周圍有抽泣聲

次序都好似一樣
完全係入心嗰種
呢隊band真係好撚正
好似係玩最尾一首歌前叫大家去睇wu tang
想佢地再黎香港開專場
腰痛到唔係好彎到腰
明明淨係睇silica gel, leenalchi, the lovesong先有跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞