[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1148)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
你係咪有病

我可以睇衰 你可以睇好 大家可以有唔同立場 right?

你一句彈埋黎未試過你點知jm9 咁唔洗講啦 嗰討論區閂撚咗佢 等有比賽先開番囉 反正未試過冇人知得唔得

邊個唔聽人講嘢呀而家
樓上先岩岩po完飄色比人屌到反皮 出去食支煙又死死氣番去打 你就係咁捉住個1個play黎講 做人宏觀啲啦

Pyo尋日直播好似講過係星期五或下週一官宣
唔通真係TL
你又話pyosik完全聽哂原神講 比個例子你決賽佢都有自己想法 唔係「完全地」聽人講 又想兜後又想推完兵營返轉頭食龍
你又叫人做人宏觀啲 龍門任你搬
你都cls

佢有自己嘅諗法同佢follow人哋嘅call完全冇衝突

都唔知你嘈緊乜鳩
Dudu別走
KDF DuDu 係時候證明自己取代到網吧個位
以為佢係親生仔
Prince開左twitter username寫住FLYprince0405
前日我po咗啦
睇唔到 sor
呢到啲料隔幾日就重出
Kiin should retire. He's the worst and overrated top laner of all time.
Pyosik個Twitter follow左corejj
都follow咗Zeka
無反面
如果佢真係入TL
2023主隊dk TL

有冇人知道faker係邊間?係咪美國嗰間?咩都唔做就有錢拎都幾正
faker自己屋企人做佢agent
但唔係話分組賽同beryl互屌咩...
家族生意

應該係faker自己決定 每年等d價番黎慢慢玩牙joe

應該係
Ambition直播看到Faker續約3年的消息後,稱:

“GEN不懂的東西,T1明白了,必須要一直留住(那位選手)。不是……咋了,我說的不是對的嗎,我可是拳頭捧的人啊,但是他們把那樣的人拋棄了。雖然現在Faker和Deft成了對手關係,但拳頭可是直接把我當作Faker的對手,以此為賣點捧我了啊,但是拋棄我?

哎……反正也不是GEN的錯,也不是任何的錯,C8,就讓它過去了吧。 ”
ruler
GenG Ruler
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞