[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1148)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
講起琴日deft子開台
原來佢有講 :「我重新看了我20年在車里哭 (20年世界賽八強輸咗俾DK))的那個影片,我自己知道為什麼,但是大家可能不知道,但我現在還記得當時的心情,我當時以為我不會有下一場比賽了,我不知道自己是否還存在於這個世界上。」
KDF咁大件事冇人講?
Canna女朋友:黎罵我吧 等我見識dk fans有幾勁
T1 今日 Faker CEO COO直播重點:
-Tom 係 Bengi 揀既, 過幾日會解釋點選拔教練同介紹教練的想法
-Faker話要多啲同fans雙向溝通, 所以先有今次直播同同以後會多聽fans 意見 增加透明度
- Faker話都知Tom 過去行為係錯既, 但佢係教練團最好既選擇 願意相信佢
-Faker Joe Marsh在twitter上犯了很多失誤 但幫左選手好多 等佢地可以專心比賽 所以faker 想幫佢地辯護下
-暫時無諗過要 GM, 因為隊伍架構已經建立
-BP 承認有BP 問題 教練組也聽取了選手們的意見, 所以在這個部分, 選手們也是有問題的, 希望大家認為這是所有人的問題 Moment教練在全球總決賽期間已經非常努力

但truck好似準備緊
https://youtu.be/mxCEOYkM_Ho

Context: Pyosik said on stream the other day that he and beryl had an argument during worlds but it’s all good now

Pyosik (addressing Beryl) said “I cant play with this son of a bitch then stormed out of the room. He then came back in the room to pick up a cigarette and called him a handicapped/sick fuck then left again.

Deft: Of course, I can say this like I am now because we won.

The good thing about beryl is that he holds no grudges, he just went “ok you can insult me, I’m just going to give feedback/review”.

About 10 minutes later pyosik came back and apologized for crossing the line and beryl also apologized (for whatever caused the argument, this isn’t mentioned) and they left the room as friends again.

I just thought “lol they’re playing or you could say putting on a show”

笑死
我睇曬翻譯
感覺上雖然廢老話係佢call呢個臨時直播
但大部分都係得佢係咁幫口道歉同埋叫大家體諒
CEO同COO都係成碌木坐係到講下啲廢話
我諗啲fans見廢老出嚟擋曬刀都要含淚取消
Tom衰乜 以前唔係t1咩
睇網上啲跟開嘅死忠話佢係t1 hater(下面嘅都係我睇台仔翻譯嘅倒子)
直播緊因為T1贏而發曬脾氣扔水樽
平時會叫T1 fans躝出去佢chat room
睇廢老嘅回答佢拋返個波比bengi話佢揀可能佢都唔明 只係叫大家相信咁囉
廢老!
咁鬼癲 係韓國都夠膽反t1 (ambition嗰啲都係搞下笑 人設反)
佢好似當面講過skt唔好定咩
skt比賽輸左仲笑
佢地話點解faker要做埋呢d野出黎做擋箭牌
仲嬲多d
LSB Envyy?
有無人見到KDF 隊員
好似我咁即刻入紙迷KDF
我po咗2次都冇人覆
TES都唔玩全支班了 好似簽左Rookie
Kd freak冇世一上野kiin ellim仲有乜討論價值
無左易黏仲叫咩廣東
野就係
上路食屎啦
摩根先係世一上
本身佢地都唔係全支班嘅
以前咪loken marin
係依2年冇韓國選手姐
重有白卡佬 imp
T1輸咗 Tom 肯定俾人屌到變傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞