[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1148)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
點止 得Viper Peter冇做過
8個有6個都係Deft前隊友
最尾果個
動漫主角
痴線好誇張
十個裏面有6個曾經都係HLE
無世界第一上路同中路
得過譽中路廢老
Deft子最後Peter Kael二揀一揀前者,送咗Willer俾Faker
懷疑Deft子唔想Faker尷尬要揀NS Sylvie
所以好心揀Peter,送Willer俾Faker
俾人最尾揀既都好慘
NS LSB揀明焗揀
Willer都好啲,NS Sylvie 嘅話佢連LCK都未做過正選就去打表演賽
擺明焗揀*
其實個規則好怪,今季咁多新人,係都要一隊一個
個event係LCK 搞嘅season kickoff嚟㗎,一定要預晒十隊玩
如果唔限一隊一個應該集中揀晒GEN HLE KT 啲人
應該有私底下夾過點揀
揀新仔上黎偷玩咩

Team Faker點輸
摩根會打穿上路
chovy 負重特別勁
重現21年
Dudu會證明自己唔再係後備
chovy係咪第一張打側既相
如果冇限制嘅話會估係
Canna Peanut Faker Viper Lehends
Racsal Cuzz Chovy Deft Beryl
可以揀埋DK T1就
Canna Peanut Faker Viper Lehends
Rascal Cuzz Chovy Deft Keria
五個之間都唔同隊
到底deft會揀beryl定keria呢
Q:來之前你有想好的一定要選的選手嗎?

Faker:來之前我的腦子一片空白,我本以為可以選同位置的選手,結果不行,就想著挑選滿意的選手吧。我本來是想選五名中單的,但是不行,稍微有點可惜。

Deft:跟我一起共事過的優秀的選手很多,就算被搶走了一名選手,也還有很多可以替代的選手。

第一輪選人:Faker選擇一名Viper,Deft選擇兩名Chovy、Cuzz;

Faker:Viper久違地回到了LCK,感覺粉絲們應該很期待,所以選擇了Viper。

Deft:我本來想選Zeka選手的,但是Faker選擇了Viper選手(我就不能選Zeka了),我想選可靠的中單,所以選擇了Chovy選手。

我看了看打野位置的選手,我跟Cuzz選手配合了很久,感覺選他是最好的,所以選擇了Cuzz選手。
Deft最熟應該係Keria >>> Rascal > Chovy > others
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞