[LoL] 英雄聯盟 S13 比賽討論區 (1148)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
Pyosik
同canna一樣
唔係嗰個好似飄色咁

大家都係pro player 其實當下moment 一定係覺得自己先岩 飄色肯聽人講反而係少數
睇錯 canna同deft同一間
smk canyon好似喺屋企人
其實Drx駛鬼揾人唱衰選手同Agency,直接話無錢然後同選手farewell咪得,橫掂今年隊隊都收水。冠又袋咗,LCK又唔會降班,駛乜理班Fans點諗
佢都要retire,咁同隊嗰幾件點算
希望去到TL啦,搶走Umti個位
Dogshit jungler
下場同Fly一樣
鬼鬼都冇工開

仲係Shadow?
未試過你點知 成隊drx除左deft個個都試過話end唔到
網吧既重要性
用番你嗰句 未試過你又點知得?

同埋講緊成個worlds 邊個同你講1-2個play 飄色自己都講比人屌到反皮 嗰個接受到?
之前話離開咗Shadow 原來又係流
到最後都等唔到drx 份offer 就知drx先係最嫌棄自己果個

而且都仲要shadow幫佢搵工掛

希望係好隊伍
宜加drx中路fate/scout Pyosik兩條友都未夾過你又知佢一定實夾到
買人轉會就係要打左先知得唔得 上年drx個個都以為榜尾pyosik係咁先最後咪又黎beryl帶得返起拎champ
TL
Steve幫幫手收留Pyosik
你噏乜鳩 9唔搭8

我咪話我唔睇好囉

唔講以為你打季後賽已經預測到drx冠
我淨係話唔睇好croco可以好似飄色咁完全follow原神佬

你就係到扯東扯西 jm9?
明明未夾過就覺得一定唔會夾得過pyosik Croco完左呢個season 都知自己錯邊練好心態 未夾過你點知
到時係得係唔得 打比賽咪見真章 一野就假定人地唔聽人講
Pyosik幾時完全follow原神佬講野 佢自己都有份講end唔到 係deft子壓得住另外三條友下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞