|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

會,巴打落定去game鋪排隊都得

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

唔好玩啦巴打,紅日邊個同你送貨落鋪呀
冇咪算

返七日唔撚易
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

問埋d咁既問題
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

你問之前用下腦 望下發售日期同今日差幾多咪唔會比人撚
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

當今日偷跑賣 $600 都係不了架啦
隔離post 問完呢到問多次
認真問
而家係有server 架咩? 唔係行緊P2P 咩?
我仲以為2018 出左paid online service 之後先有dedicated server 添
認真問
我仲以為2018 出左paid online service 之後先有dedicated server 添

冇人講過會有 dedicated server
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

弱智唔好學人用高科技唔該
認真問

冇人講過會有 dedicated server

咁都幾閪
俾完錢都係冇server
部switch入房得一格wifi係咪要換
手機唔會咁

唔洗
switch wifi係廢d
你換個好d既router啦

擺係隔離先得
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

係暑假問題定係連登特別多on9
係暑假問題定係連登特別多on9

both
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

想當年,禮拜四出D GAME禮拜六就有偷跑
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

有偷跑就一早有人玩緊

冇既問黎都唔會有人答你
有冇人諗住21號上nico聽卡比concert

我想比錢聽 但係咪要做左白金會員先...

同埋驚比人踢

同埋驚比人踢

做白金會員就唔會比人踢
但而家做好唔抵
因為佢係每個月2截數(好似係)
之前轉過幾次地區,而家新聞變晒英文,
轉返日區都係咁,可以點較返?
之前轉過幾次地區,而家新聞變晒英文,
轉返日區都係咁,可以點較返?

地區同言語都要日文

同埋驚比人踢

做白金會員就唔會比人踢
但而家做好唔抵

https://secure.live.nicovideo.jp/product/3909

有興趣可以望望

同埋驚比人踢

做白金會員就唔會比人踢
但而家做好唔抵

https://secure.live.nicovideo.jp/product/3909

有興趣可以望望

巧龜牙 清
(無錢比)

同埋驚比人踢

做白金會員就唔會比人踢
但而家做好唔抵

有興趣可以望望

巧龜牙 清
(無錢比)

有錢做會員 冇錢買飛
今日會唔會偷跑呢
Splatoon2

唔好玩啦 巴打
我真心問
冇咪算

有偷跑就一早有人玩緊

冇既問黎都唔會有人答你

其實一早有人玩緊
利申: 唔係我
希望有偷跑 21號放工要即番大陸幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞