|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
港任其實都on9
果時鎖區無人玩, 3ds求其出啲日文game加張中文說明書
仲要pokemon 宣傳話咩日文版都較到中文
好似挨人買咁
宜家大支野
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

點睇都係香港領先全球咁偷跑,比日本嗰邊詐型吧
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

抵詐型啦

之前炒機炒game 炒配件果啲
涼粉幾箱幾箱紅藍機早一日送上大陸. 睇住佢做.
投訴你又唔理, 話咩競爭條例無得管
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑
屌人買偷跑但冇人屌過鋪偷跑賣game

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

夏天係咁架啦 唔理佢等佢自己揾好過

乜撚野呀
係咪都話人豚 我已經試到 係手制話左所以冇反應呀仆街 唔撚係我搵唔到/唔睇/冇玩 我已經買左隻game好耐

我有一排無玩
但係我印象中檔唔係兩粒制
係一粒制

係呀 菇禁落去 但我借比朋友 然後跌過落地 所以禁極冇反應 所以我先以為自己係咪睇錯

叫你個fd賠隻joycon比你啦

冇即時發現 由佢
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
咁狗源賣行貨機, 有乜理由講國語幾箱幾箱買就比佢
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?
Apps個ser係咪未開?
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

港任搞ARMS內部試玩都只邀請大陸任豚

根本當香港媒體冇到添
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

呢度仲有堆傻鳩繼續奶港任鞋底
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

呢度仲有堆傻鳩繼續奶港任鞋底

港任個垃圾搞個pokemon 比賽都搞到亂晒龍,仲要唔比我旁述講奉神犬,要用風速犬
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

應該咁講..人哋當你香港係大陸呀
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

港任基本上係掛香港個名,內部其實係大陸人黎
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

港任基本上係掛香港個名,內部其實係大陸人黎

係咪on9 呀, 偷跑咪偷跑, 隻隻game 都偷啦, 咁大支野唔去管下d 人賣炒價機, 見仲有炒機賣就唔出貨麻
一係你咪出行貨啦,做小動作,夠膽你就出聲明因為有人偷跑依家我老任唔出港行,睇你點比人屌爆,d pr 差撚到
港任今日發老脾唔派既貨係港行

港行 = 日水

日水你管閪到咩
最多咪上 reddit rant 下囉
都冇嘢做到架啦
港任今日發老脾唔派既貨係港行

港行 = 日水

日水你管閪到咩

唔驚以後分唔到行貨
港任行貨入貨價會唔會平啲
成件事好奇怪,隻game 港行中文,d 人唔買行咪照買日水 奧水
成件事好奇怪,隻game 又唔係港行中文,d 人唔買行咪照買日水 奧水
成件事好奇怪,隻game 又唔係港行中文,d 人唔買行咪照買日水 奧水

所以咪話港任ON9
講真,依家無鎖區,買game 根本唔一定要買行,除非好似之後隻mario 咁出中送先話要食行姐,如果水貨內容19 樣做咩唔買隻平d ge 水貨
港任其實都on9
好似挨人買咁
宜家大支野

望左幾日其實幾好笑

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

根本當香港媒體冇到添

呢句真
聽講ser都關埋…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞