|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
買晒美同日版
fes嗰陣先插日版玩咪得
買晒美同日版
fes嗰陣先插日版玩咪得

你會咁做
買日版
諗住youtube 睇playthrough 睇劇情
順便學人啲技功
記得唔好亂上online function, 老任block 9 晒Pokemon d偷跑撚
Splatoon 好唔好玩 ?未玩過試玩
睇into 好似好正

垃圾GAME
睇into 好似好正

垃圾GAME

千期唔好買 一D都唔好玩 玩咁耐都係SF2 最正

前日連續玩左好多粒鐘
哂我時間
睇into 好似好正

垃圾GAME

前日連續玩左好多粒鐘
哂我時間

成班任豚係度圍爐吹奏隻垃圾
睇into 好似好正

垃圾GAME

前日連續玩左好多粒鐘
哂我時間

屌連線又耐,連到又斷,垃圾狗也不屌
睇into 好似好正

垃圾GAME

前日連續玩左好多粒鐘
哂我時間

屌連線又耐,連咁耐都死唔斷,如果可以好似對面PS4個高達vs連線咁好就好了..垃圾狗也不屌
[/quote]

垃圾任天堂唔係玩 水管工人就係玩油漆工人
睇into 好似好正

垃圾GAME

前日連續玩左好多粒鐘
哂我時間

屌連線又耐,連咁耐都死唔斷,如果可以好似對面PS4個高達vs連線咁好就好了..垃圾狗也不屌

垃圾任天堂唔係玩 水管工人就係玩油漆工人[/quote]
全部都係低下階層,點似得PS4又球員又殺手又高達機師
有冇人知switch dock 出面賣緊幾錢?
諗緊買c-force定nintendo
以老任黎講,最唔拿手做既類型係咪gal game

5xx
以老任黎講,最唔拿手做既類型係咪gal game

火紋if (?)
有冇人知點樣係日森買download code?

VPN

大家有冇教學?
wow 美版偷跑了

5xx

Thanks
咁鬼早有偷跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞