|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

但SORRY 又有個問題
我照佢咁講 禁果2粒制 佢唔係擋緊 出拳

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

夏天係咁架啦 唔理佢等佢自己揾好過

乜撚野呀
係咪都話人豚 我已經試到 係手制左所以冇反應呀仆街 唔撚係我搵唔到/唔睇/冇玩 我已經買左隻game好耐

呢個post 平均年齡係幾多

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀
係咪都話人豚 我已經試到 係手制左所以冇反應呀仆街 唔撚係我搵唔到/唔睇/冇玩 我已經買左隻game好耐

我就17歲,唔知你地呢

我早兩個星期已經落左單買,佢話仲整緊呢幾日先出到貨。如果我試左OK,我PO賣家條LINK比大家參考。

好wor
多謝巴打
我個個PS3手制可以拿返出黎用
唔好意思 on9一問 ARMS就咁成部機拎上手自己一個玩 擋係咩制? 我見說明冇寫 唔該

game內其實有講

BASIC CONTROLS冇寫喎

屌 自
睇左三次都見唔到
冇野啦 唔該

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀
係咪都話人豚 我已經試到 係手制話左所以冇反應呀仆街 唔撚係我搵唔到/唔睇/冇玩 我已經買左隻game好耐

我有一排無玩
但係我印象中檔唔係兩粒制
係一粒制

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀

我就17歲,唔知你地呢

我今年6歳 媽媽話我入咗間好小學所以獎咗部switch俾我

細路你好,有無興趣出黎一齊打鋪機,哥哥請你食麥當勞啊
USB ADAPTER 有冇巴打唔係用官方個隻,而係用其他平D 既?
上淘寶睇到有好平,$50 有交易,唔洗硬食兩舊'

https://world.taobao.com/item/552073091466.htm?fromSite=main&spm=a312a.7728556.w4023-2248910785.4.2c899027DBJg3O

求意見

唉,真係好豚

乜撚野呀

我就17歲,唔知你地呢

我今年6歳 媽媽話我入咗間好小學所以獎咗部switch俾我

我排緊今年十一月出世
買左death squared ,好好玩

唔好意思 on9一問 ARMS就咁成部機拎上手自己一個玩 擋係咩制? 我見說明冇寫 唔該

game內其實有講

屌 自
睇左三次都見唔到
冇野啦 唔該

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀

唔係慢慢試好先上黎問問題 咁帶唔到套都要上黎問?
自己下下郁D上黎靠人 
好啦壞左手制要去俾老任撚揾人出氣求其串一句就開口屌人 
你隻純正港豬返去玩手機app好過啦

你都幾撚好笑 唔試點知壞呀? 乜都禁過哂冇反應先以為自己係睇錯上黎問 睇下有冇人一樣 好聲好氣 不如話你地一開聲就話人豬啦? 圍爐到 姐係咁 老任先唔會好似你毒撚咁 哂一句都話人豬 平時見到你地 啲人開一句都屌 唔排除有申手黨 但態度唔洗咁撚差 巴屎閉咁 好撚叻豬呀你地

game內其實有講

屌 自
睇左三次都見唔到
冇野啦 唔該

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀
係咪都話人豚 我已經試到 係手制話左所以冇反應呀仆街 唔撚係我搵唔到/唔睇/冇玩 我已經買左隻game好耐

我有一排無玩
係一粒制

係呀 菇禁落去 但我借比朋友 然後跌過落地 所以禁極冇反應 所以我先以為自己係咪睇錯

game內其實有講

屌 自
睇左三次都見唔到
冇野啦 唔該

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀

我有一排無玩
係一粒制

係呀 菇禁落去 但我借比朋友 然後跌過落地 所以禁極冇反應 所以我先以為自己係咪睇錯

入setting可以test掣

你都幾撚好笑 唔試點知壞呀? 乜都禁過哂冇反應先以為自己係睇錯上黎問 睇下有冇人一樣 好聲好氣 不如話你地一開聲就話人豬啦? 圍爐到 姐係咁 老任先唔會好似你毒撚咁 哂一句都話人豬 平時見到你地 啲人開一句都屌 唔排除有申手黨 但態度唔洗咁撚差 巴屎閉咁 好撚叻豬呀你地

啲老任豬最叻就係排外

有時撚狗係必須

唉,真係好豚

乜撚野呀

我有一排無玩
係一粒制

叫你個fd賠隻joycon比你啦

啲老任豬最叻就係排外

agggg ar
咁醒咪唔好上黎問問問囉
想問大家買咩板?
想問大家買咩板?

日版
想問大家買咩板?

日版

平板

啲老任豬最叻就係排外

agggg ar

其實黎黎去去都係果幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞